Keystone logo

4 PhD Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

PhD Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi

Att slutföra en magisterexamen är ett krav innan man påbörjar ett doktorandprogram. De flesta program kräver en avhandling eller avhandling med originalforskning före avslutad och tilldelning av examen.

Vad är doktorsexamen i företagsekonomi? Dessa doktorandprogram har en tung matematisk komponent i kombination med affärsintresse. Forskningsmetoder och statistiska metoder är gemensamma kurser. Dessutom lär eleverna konsumentbeteende, förvaltning och affärsekonomi, som alla kan tillämpas på den verkliga världen utanför akademin. Forskare har stor autonomi vid valet av specialisering av doktorsavhandling och motsvarande kurs. Program i genomsnitt tre år för att slutföra alla kurser.

Matematik färdigheter är honed i programmet och fungerar bra i bank och finans i företagsvärlden samt i personliga intressen. Programdeltagarna får ytterligare forsknings- och skrivförmåga som kan användas för bidrag för vidare forskning, i ställen som kräver forskning och för att styra politik utanför akademin.

Programkostnaden varierar beroende på bidrag eller assistentskap som kan tilldelas. Undersök alla möjliga program och finansiellt stöd innan du fattar ett beslut.

De forsknings- och skrivförmågor som uppnåtts under utbildningen av företagsekonomisk grad förbereder akademiker för karriär inom det akademiska området. Utöver den akademiska världen kan akademiker flytta till företag eller statliga sektorer. Dessutom är tankar och internationella organisationer som Världsbanken och Internationella valutafonden bra ställen att utnyttja de färdigheter som uppnåtts i detta program. En doktorsexamen i företagsekonomi har ett större tillskott till forskarutbildning än många andra doktorandprogram. Specifika karriärer för dem med doktorsexamen i företagsekonomi inkluderar hälsovårdsekonom, forskare och forskningsekonomekonom.

De flesta doktorandprogrammen är heltidskampusmöjligheter för forskning och samarbete både nationellt och internationellt. För nästa steg i processen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.