Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Filosofie doktor  (PhD) Program i Ledningsprogram 2023

4 PhD Program i Ledningsprogram 2023

Översikt

En doktorsexamen är en forskarutbildning, men inte nödvändigtvis att mottagaren är en läkare. Doktorer delas ut i varje ämnesområde, från anatomi till redovisning. De flesta kräver studenterna att ha genomgått en kandidat- och magisterexamen innan du ansöker. En doktorsexamen är den mest avancerade examen som erbjuds av ett universitet. De flesta program omfattar hög nivå specialkurser samt ett krav forskning och avhandling.

Vad är en doktorsexamen i Executive Program? Detta program kan också kallas en verkställande PhD, och är en avancerad studieprogram för affärsmän som siktar på att tillämpa state-of-the-art kunskap och sofistikerade forskningskompetens till företagsvärlden. Klasser kan introducera studenterna till teoretiska och praktiska aspekter av handel och organisatoriska beteende. Eleverna kan uppmuntras att genomföra tankeexperiment att tillämpa kunskaper till komplexa hypotetiska situationer. Många program är tvärvetenskaplig och återspeglar ett globalt perspektiv.

Många studenter väljer att bedriva en verkställande doktorsexamen eftersom det kan ge en intellektuell utmaning och en möjlighet att nätverka med andra affärsmän på hög nivå. Deltagarna kan få värdefull ekonomisk, förvaltning och kommunikationsförmåga.

Kostnaden för en doktorsexamen i Executive Program varierar beroende på institutionen och program som valts. Många traditionella och online universitet erbjuder program med scheman är utformade för att vädja till arbets befattningshavare.

Vissa akademiker i ett doktorandprogram kommer att finnas kvar i den akademiska världen som heltids professorer. Emellertid kan studenter också åka på att arbeta för offentliga och privata företag samt ideella organisationer. Vissa kommer att bli ledande befattningshavare i stora, multinationella företag. Andra kommer att bli forskare, affärsanalytiker, ekonomiska konsulter eller programdirektörer för offentliga institutioner eller privata organisationer. De kan också arbeta för statliga organisationer som politiska analytiker eller politiska rådgivare.

Ambitiösa affärsmän som är avsedda för det livslånga lärandet och söker efter en ny utmaning och nya karriärmöjligheter kan vara intresserade av en doktorsexamen i Executive Program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • PhD
  • Studier i management
  • Ledningsprogram
Studiefält
  • Studier i management (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat