Keystone logo

Filter

 • PhD
 • Språk
 • Engelska
Studiefält
 • Språk (10)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

10 PhD Program i Engelska 2024

  PhD Program i Engelska

  En doktor i filosofi är den högsta grad en student kan tjäna. Det kan ta två eller flera år att tjäna. Ph.d.-program baseras på forskning istället för traditionella kurser och brukar sluta med en avhandling.

  Vad är en doktorand på engelska? En engelsk doktorsexamen gör att eleverna kan göra en djupgående studie av språket. Studenter kan ha möjlighet att specialisera sig i specifika dialekter, som brittiska eller amerikanska. Specialiseringar erbjuds också vanligtvis. Dessa kan omfatta litteratur, historia, media, prestanda eller teknik. Många program kan främst fokusera på litteratur och hur den har utvecklat, förändrat och påverkat engelsktalande kulturer genom historien. Studenter kommer sannolikt att behöva slutföra en fördjupad forskning eller studieprojekt och presentera en avhandling för att slutföra ett program. Programlängden varierar eftersom de generellt leds av studenten och den mängd forskning som genomförs.

  Efter att ha avslutat ett program är en utbildad skickad som expert på engelska och hans eller hennes utvalda specialiseringsområde. Färdigheter som lärt sig i ett program innefattar litteraturkritik, kulturkunskap och forskningsfärdigheter.

  Kostnaden för ett program varierar beroende på att doktorandprogrammen är mycket studentledda. En skolas finansiella avdelning kan vanligtvis erbjuda den bästa kostnadsuppskattningen.

  Efter ett doktorandprogram kan utexaminerade arbeta inom en rad olika områden, även om många väljer att gå in i undervisning eller forskning. Andra karriärmöjligheter inkluderar arbete inom journalistik, förlag, konst och juridik. Kandidater kan också arbeta i nästan vilken bransch på grund av ledning, ledarskap, skrivande och kommunikationsförmåga som lärs i ett doktorsprogram. Andra karriärmöjligheter inkluderar filmskapare, socialarbetare eller copywriter.

  Om du vill studera och undersöka det engelska språket, kanske du vill göra en doktorand på engelska.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.