Keystone logo

6 PhD Program i Energistudier Energi Energivetenskap 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Energistudier
  • Energi
  • Energivetenskap
Studiefält
  • Energistudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

PhD Program i Energistudier Energi Energivetenskap

Kandidater med doktorsexamen i doktorsexamen eller doktorsexamen kallas doktor efter att ha fått omfattande akademisk utbildning vid ett högskolestudium. Vissa program kräver att en kandidatexamen avslutas före ansökan.

Vad är en doktorsexamen i energivetenskap? Grundkurserna kring teknik och vetenskap ligger i grunden för dessa program. Dessutom väljer studenterna med hjälp av sin handledare de extra kurser som behövs för att stödja sin valda specialitet och avhandling. Ingenjörskurser är skräddarsydda för den specifika typen av ingenjörsutbildning som bedrivs. Vissa program fokuserar intensivt på forskning för dem som bedriver akademiska och forskargrupper. Forskare tar var som helst mellan tre och sex år för att slutföra graden, beroende på anmälningsstatus och den institution som deltog.

Färdigheter som erhålls för att sträva efter denna avancerade examen inkluderar intensiv industriell forskning och självdisciplin. Programmen fokuserar på originaltänkande, vilket engagerar akademiker sinnen utanför arbetsområdet och i alla aspekter av deras liv.

Program erbjuds studenter på deltid eller heltid, vilket påverkar kursens kostnad. Platsen, studiernas längd och ytterligare ekonomiska faktorer måste undersökas innan man begår ett program.

Kandidater med doktorsexamen i energivetenskap har gått in i forskning och akademi. Många har också gått in i företagsvärlden som arbetar som energikonsulter, miljöansvariga, vindkraftingenjörer och energirevisorer. Kandidater kan också titta på offentliga och miljöfria ideella organisationer för ytterligare sysselsättningsmöjligheter. Oberoende av den valda karriärvägen kommer akademiker att veta att de arbetar mot mer hållbara energilösningar och avancerade tekniska system till förmån för världen.

De flesta doktorandprogram i energivetenskap kräver utbildning på campus från universiteten runt om i världen. Forskning startar med att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.