Keystone logo

18 PhD Program i Teknologistudier Elektronik 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Teknologistudier
 • Elektronik
Studiefält
 • Teknologistudier (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Teknologistudier Elektronik

  En filosofie doktorsexamen är en akademisk doktorsexamen från universitet. Även känd som en doktorsexamen, gör det innehavaren av examen för att undervisa på universitetsnivå i ämnesområdet och betraktas allmänt som det högsta graden uppnås.

  Vad är en doktorsexamen i elektronik? En doktorsexamen i elektronik utbildar eleverna att utvärdera olika metoder i olika ämnesområden och syftar till att göra dem bidrags av ny kunskap, teorier och metoder inom det valda ämnesområdet. Vissa ämnesområden som omfattas av elektronik inkluderar akustik, radioteknik, signalbehandling, material och komponentteknologi, elektrooptik, krets och systemdesign, och medicinsk teknik. Dessutom kandidater kunna formulera frågor och utmana etablerade kunskaper och metoder inom ämnesområdet.

  Akademiker med en doktorsexamen i elektronik kan bedriva forskning med professionalism, etik och integritet.De kan lära sig ny kunskap inom området, gör behovsbedömningar som så småningom driva innovation, delta i komplexa och tvärvetenskapliga projekt, och ger expertkunskap och kritik i internationella forum.

  Kostnaden för en doktorsexamen varierar, med förbehåll för universitetets politik, studielandet, och programlängd. Läs mer information genom att kontakta antagningsenheten för universitetet att fråga om kostnaderna för programmet.

  I allmänhet är karriärutsikterna utmärkt och väntas fortsätta att växa. Karriärmöjligheter inom elektronik i allmänhet syftar till iordningställande akademiker för akademiska karriärer inriktade på undervisning och forskning. Andra karriärmöjligheter är de som är relaterade till teknik eller informationsteknik. Några liknande ockupation alternativ inkluderar elektroteknik, produktdesign, elektronik teknik, projektering, utveckling förvaltning, och testa teknik.För yrken med anknytning mer datavetenskap, några exempel jobb inkluderar projektledare, databasadministratör, forskningsledare och mjukvara analytiker.

  Oavsett var du befinner dig, nätstudier erbjuder enastående utbildningsmöjligheter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.