Keystone logo

Filter

 • PhD
 • Journalistik och masskommunikation
 • Media
 • Digitala medier
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (8)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

8 PhD Program i Digitala medier 2024

  PhD Program i Digitala medier

  En doktor i filosofi representerar avancerad inlärning och forskning. En grundnivå i intresseområdet är en förutsättning för något program.

  Vad är en doktorand i Digital Media? Grundläggande kurser i medieforskning och teori tas av de flesta doktorander. Forskare arbetar med olika aspekter av design, teknik och kultur. Vissa program kräver också historia av media eller teknik som en del av kursens belastning. Med handledardiskussion skräddarsyr studenterna sina valfria ämnen för att passa deras intressen och avhandling eller avhandling. Dessutom kommer vissa studenter att behöva ha en mindre och / eller portfölj utöver deras avhandling eller avhandling. Programmen slutförs typiskt om tre till fyra år, oavsett om de är hemma eller utomlands, och de flesta kräver på campus tid.

  Med det nuvarande tekniskt beroende beror digitala mediekunskaper på många branscher och vägar från livet från sociala medier till webbdesign. Att tänka kritiskt och kreativt är färdigheter som övergår utanför arbetet, forskningen och utbildningen och in i privatlivet och samhällen av akademiker.

  På grund av de varierande kostnaderna för att tjäna en doktorand och de olika programmen måste forskningen genomföras innan ett slutgiltigt beslut fattas. Det är också bra att fråga antagningskontor om ekonomiskt stöd.

  Postdoktors karriärmöjligheter finns ofta i postsekundär utbildning. Men många studenter hittar också anställning utanför akademin i medieavdelningar. Jobbtitlar inkluderar medieinnehållsskapare, digital specialist, ny media berättare, mobil journalister, social media manager och transmedia specialist. Sysselsättningen finns i en mängd olika branscher, inklusive telekommunikation, radio och tv-tjänster, reklam, PR, grafisk design, skrivbordsutgivning, kommuner, fotografi, högre utbildning och mer.

  Ph.d.-program erbjuds internationellt såväl som lokalt, online en på campus. För att fortsätta, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.