Keystone logo

15 PhD Program i Designstudier 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Designstudier
Studiefält
  • Designstudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Designstudier

Eftersom en doktorsfilosofi generellt är högsta möjliga pedagogiska prestation, förväntar sig studenterna ofta att ägna betydande tid för att erhålla doktorsexamen. De som ofta jobbar med yrkeställningar på hög nivå.

Vad är en doktorand i Design Studies? Design studier program ger vanligtvis studenter möjlighet att lära sig att skapa både 2D och 3D-mönster. Beroende på deltagarnas intressen rekommenderar läroplanerare skräddarsydda kurser. Generellt innebär den första delen av designprogrammen att man lär sig designteori. Eftersom fakulteten normalt innehåller konstnärliga experter, kan eleverna utveckla en skarp förståelse för grundläggande principer. Därefter lär eleverna vanligtvis hur man tillämpar koncept för att skapa praktiska mönster i olika media. Många banor kulminerar med deltagare som skapar portföljer som de kan använda för att söka yrkesverksamhet.

Studenter som bedriver doktorsexamen i Design Studies förvärvar ett betydande antal färdigheter. Bland dessa är förmågan att arbeta både samarbetande och självständigt. Dessutom lär utexaminerade hur man tänker kritiskt och ger grunden för personlig utveckling och professionell framgång.

Kostnaden för ett designstudieprogram beror på vilken skola en student väljer att delta i. Ansvariga sökande undersöker ofta undervisning och avgifter innan de kontaktar behöriga tjänstemän för att diskutera totala kostnader.

Många som tjänar doktorsexamen i designstudier söker arbete i konsten som professionella illustratörer och designers. Vissa väljer dock att bli konsulter, arbeta med kunder för att förbättra varumärkesmarknadsinsatserna. Andra akademiker bedriver sysselsättning i en företagsmiljö, som arbetar med att utveckla produkter. Eftersom doktorander har nått toppen av sin disciplin väljer vissa studenter att arbeta i akademi eller ideell sektor. På samma sätt bestämmer många individer att frivilliga på konststyrelser och provisioner.

Du har flera alternativ för doktorsexamen i Designstudier. Du kan välja att ta online-lektioner eller slutföra kurser i en konventionell inställning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.