Keystone logo

7 PhD Program i Design 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Designstudier
 • Design
Studiefält
 • Designstudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   PhD Program i Design

   Studenter som vill fortsätta karriär i akademin bör överväga att tjäna en doktorand. Detta är det typiska sättet att komma in i detta fält eftersom det representerar högsta möjliga utbildningsnivå. Processen för att tjäna en doktorand innefattar intensiv forskning, samverkan med en expert på området och utvecklingen av en omfattande uppsats.

   Vad är en doktorand i Design? Detta ämnesområde kombinerar kreativitet med praktiska färdigheter för att bilda ett mångsidigt examenprogram. De specifika områden du studerar kommer att bero på vilka fält och discipliner som är relaterade till dina personliga mål. Det är möjligt att studera allt från måleri eller belysning till animering eller grafisk design. Designprogrammen skiljs vanligtvis i kreativa och marknadsföringskategorier. Oavsett vad du väljer att studera, kommer du sannolikt att studera konsthistoria och estetik.

   Designområdet gäller nästan alla discipliner, vilket ger studenterna som studerar det många fördelar. Under sina studier utvecklar de vanligtvis starka organisatoriska färdigheter, behärskar vissa designprinciper och hanteringsförmåga.

   Innan du anmäler dig till ett doktorandprogram, är det bäst att undersöka hur mycket det kostar. Varje variabel från landet du är i till skolan du väljer bestämmer undervisningen. Kom ihåg att doktorandprogrammen tenderar att kräva minst två år, varav tre eller fyra är vanligare.

   En doktorsexamen gör det möjligt för forskare att bedriva karriär inom akademiker. Det betyder att några av de vanligaste karriärerna är professor och forskare. Även om det är sant att de flesta studenter som tjänar en doktorsavhandling gör det specifikt för att bli en av dessa typer av proffs, är det också möjligt att hålla mer traditionella positioner, såsom en designchef, marknadsföringskonsult, inredningsarkitekt eller andra. Det är också möjligt att arbeta självständigt i vilken kreativ disciplin du föredrar. Dessutom håller många yrkesverksamma undervisning och design karriärer i tandem.

   För att komma igång börjar du undersöka vilken typ av program som möter dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.