Keystone logo

19 PhD Program i Teknologistudier Databehandling 2024

Filter

Filter

  • PhD
  • Teknologistudier
  • Databehandling
Studiefält
  • Teknologistudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PhD Program i Teknologistudier Databehandling

En doktorand är en avancerad examen som hjälper till att förbereda kandidater för en karriär inom den privata sektorn och i akademin. Denna grad erkänns som ett tecken på hög prestation och kan leda till framsteg på ett valt område. En doktorand är känd som en terminal examen inom sitt ämnesområde.

Vad är en doktorand i dator? Denna grad ger en hög nivå av instruktioner på ett sortiment av ämnen som är relaterade till professionell databehandling. Dessa ämnen innefattar sådana områden som lärande som maskinvara, programvara, struktur och bearbetning av typer av media, systemdesign, systemutveckling och informationshantering. Examensarbete omfattar i allmänhet en blandning av forskning, klassrumsföreläsningar, självständig studie och avhandlingskrav.

Studenter som arbetar med doktorand i datavetenskap utvecklar ofta en hög kompetens inom olika datorrelaterade områden. De kommer också sannolikt att förvärva utmärkta forskningsmetoder såväl som förmågan att engagera sig i kritiskt tänkande. Dessa färdigheter är värdefulla på arbetsmarknaden, och de överförs också till privatlivet i form av överlägsen planering och organisation.

Kostnaden för ett doktorandprogram varierar efter institution, studieland, programlängd och flera andra faktorer. Det är viktigt för potentiella forskare att titta noga på de erbjudna alternativen och att nå ut till enskilda skolor för mer fullständig information.

Kandidater med doktorsexamen i databehandling kommer sannolikt att vara efterfrågade på karriär på en rad olika arbetsplatser. De kan kanske arbeta som akademiker, forskare, forskare och konsulter för privata företag, tankesmedjor, regeringar och universitet. Specifika titlar som kan vädja till kandidater inkluderar applikationsanalytiker, IT-konsult, dataanalysist, forskare, bibliotekarie, multimediaprogram, spelutvecklare och applikationsutvecklare.

Ett program för doktorsexamen erbjuds i många länder över hela världen. Dessa program innehåller ofta ett urval av online-lärningsmöjligheter, såväl som traditionella klassrumsmiljöer. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.