Keystone logo

Filter

 • PhD
 • Luftfart
 • Civil luftfart
Studiefält
 • Luftfart (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  1 PhD Program i Civil luftfart 2024

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   PhD Program i Civil luftfart

   En doktorand är den högsta graden du kan uppnå i ett visst ämne. Beroende på din bakgrund kan det ta mellan fyra och sju år att slutföra, med vissa ämnen som tar ännu längre tid.

   Mer specifikt, vad är en doktorsexamen i civil luftfart? Den här graden syftar till att fördjupa dig med de kognitiva forskningsfärdigheterna för att främja luftfarten. Inom detta område finns några delfält, inklusive operationer, flygsäkerhet, mänskliga faktorer och tvärvetenskaplig. På grund av den tekniska karaktären hos dessa delfält kräver en flygforskning mer arbete än de flesta, med en kursbelastning på vanligtvis två eller flera kurser per termin. Din forskning och kursen kommer att övervakas noggrant av en rådgivare, som hjälper dig att leda till ett ämne.

   Under detta doktorandprogram kan du lära dig färdigheter som är användbara för vardagen. Dessa inkluderar organisation, speciell medvetenhet och beslutsamhet. Med dessa färdigheter kan du spara tid, vara mer medveten om potentiella kollisioner och ha både energi och drivkraft för att lösa komplexa problem.

   Budgetering för doktorand kräver att du vet vilken typ av ekonomiskt stöd du kan tjäna. Eftersom denna examen kräver heltidsstudier kan det vara omöjligt att jobba samtidigt. Ett stipendium eller stipendium kan hjälpa till att täcka bokomkostnader, undervisning och andra avgifter.

   Med doktorsexamen är du högt kvalificerad för och kunnig om många jobb inom luftfart. Det är vanligt att fortsätta att undersöka efter avslutad doktorsexamen, antingen som en del av ett forsknings- och utvecklingsteam eller inom akademin. Vissa jobbtitel i branschen du kan söka efter inkluderar samordnare för flygoperationer, flygprojektledare, senioringenjör och civilingenjör inom civilingenjör. Att tjäna en doktorand kan också vara användbar för att tjäna en kampanj eller en ökning i ditt nuvarande jobb.

   Det finns många skolor som erbjuder doktorsexamen i civil luftfart, så att du kan begränsa din sökning genom att överväga vilka faktorer som är viktigast för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.