Keystone logo

5 PhD Program i Biovetenskap Bioinformatik 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Biovetenskap
 • Bioinformatik
Studiefält
 • Biovetenskap (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Biovetenskap Bioinformatik

  En doktorand är den högsta nivån av akademisk prestation på de flesta områden. Innan du får skriva in ett av dessa program måste du först slutföra examensprogram på lägre nivå. i de flesta fall inkluderar dessa en kandidatexamen och magisterexamen.

  Vad är en doktorsexamen i bioinformatik? Detta fält stöder biologi genom att fokusera på informationssidan av saker. Eleverna lär sig om hur man skapar informationssystem och programvaruverktyg som organiserar och analyserar biologisk information och data. Studerande inom detta område lär sig om datavetenskap, informationsteknik och biologi samt praktiska tillämpningar av alla dessa områden. Tänk på att kandidater för bioinformatikprogrammen redan ska ha ett bra grepp om programmering och datavetenskap.

  Kandidatexamen av doktorandprogrammen drar nytta av att utveckla färdigheter som öppnar nya karriärmöjligheter och ökad lön. För bioinformatikområdet innefattar dessa färdigheter programmering, analys och kritiskt tänkande för tolkning av data, och en förståelse för biologi och världens naturmiljöer.

  Kostnaden för inskrivning i ett doktorandprogram varierar beroende på många faktorer. Innan du registrerar dig är det klokt att undersöka hur din specifika situation kommer att påverka avgifterna för och utbildning av ett bioinformatikprogram. Du bör komma ihåg din skola, program, land och längd av studier.

  Om du ägnar dig åt bioinformatik, bedriver du förmodligen en karriär som bioinformatik specialist. Det här är den position som ansvarar för att utveckla och genomföra bioinformatik datorsystem och tolka data. Andra positioner finns tillgängliga som lutar mer på biologi eller informationsteknik än att ha en balans mellan båda. Dessa kan inkludera biolog eller IT-specialist.

  För att fortsätta din utbildning i bioinformatik och uppnå högsta möjliga, hitta ett program som passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.