Keystone logo

9 PhD Program i Humaniorastudier Arkeologi 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Humaniorastudier
 • Arkeologi
Studiefält
 • Humaniorastudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Humaniorastudier Arkeologi

  En doktor i filosofi är en av de högsta graderna som tilldelas på många universitet. Detta doktorandprogram kan fokusera på ett brett spektrum av ämnen inom vetenskap, konst, humaniora, teknik eller matematik. Det kan ta fem till sex år att slutföra en doktorand.
  Vad är en doktorsexamen i arkeologi? Detta studieprogram ser på återhämtning, tolkning och analys av material kvarstår från historien. Studenter kan lära sig mer om vetenskapliga tekniker som de fullbordar graden. De flesta program har fokus på internationella relationer, varför att lära sig ett andra eller ett tredje språk kan vara en del av programmet. Vissa program kan kräva att eleverna slutför en avhandling. Krav på kurser för doktorsexamen i arkeologi kan omfatta världsarkéologi, samtida teorin om arkeologi, vetenskapliga metoder inom arkeologi och arkeologisk etik.
  Denna typ av studie är fördelaktig eftersom den kan ge eleverna de färdigheter och det förtroende som krävs för att lyckas i arkeologins professionella värld. Kandidater kan få en ökning av lönen eller tillgång till nya arbetstillfällen efter avslutad behandling.
  Det finns inget universellt nummer för kostnaden för doktorand. Undervisningen kan bero på skolans plats, antalet kurser som en student tar per termin och universitetets storlek. Studenter kan få en uppskattning genom att kontakta skolorna som de är intresserade av att delta.
  De flesta studenter använder en doktorsexamen i arkeologi för att komma in i akademiska eller forskningsvärlden. Det kan dock finnas andra möjligheter också. Exempelvis kan regeringstjänster som kulturresursförvaltare kräva en förståelse för mänsklig historia. Även vissa företag vill anställa experter inom kulturell resurshantering. Vissa studenter kan fortsätta att arbeta i konsten som museumskonsulatorer, konservatorer eller samlingsförvaltare.Det exakta jobb eleverna får vanligtvis beror på tidigare arbetslivserfarenhet.
  När du har hittat programmet som kan hjälpa dig att uppfylla dina mål måste du söka. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.