Keystone logo

8 PhD Program i Pedagogik Allmän utbildning 2024

Filter

Filter

 • PhD
 • Pedagogik
 • Allmän utbildning
Studiefält
 • Pedagogik (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Program i Pedagogik Allmän utbildning

  En doktorand är en terminal examen som erbjuds av universitet. Dessa avancerade legitimationsuppgifter förbereder eleverna att bli experter inom sitt utvalda studieområde. Kandidater lär ofta på högskolanivå eller blir professionella forskare eller specialister.

  Vad är en doktorsexamen i allmän utbildning? Denna examen omfattar utbildning i lärande metoder och standarder, även om akademiker kan specialisera sig på en specifik akademisk nivå eller ämne. Deltagarna kan studera hur pedagogiska program är strukturerade. Kurser sträcker sig från pedagogiskt ledarskap till forskningsmetoder och statistik, vilket kan vara användbart för att bedöma utfallet av utbildningsinitiativ.

  En doktorsexamen i generell utbildning främjar färdigheter som är tillämpliga i många sammanhang. Pedagogisk forskning kan göra det möjligt för deltagare att bli bättre elever och lärare. Kandidater kan få en större uppskattning för inlärningsmetoder som kan gynna deras liv. Detta program gör det också möjligt för eleverna att förfina sina kommunikationsförmåga.

  Priset på doktorand varierar beroende på programmets plats och längd och hur mycket pengar som finns tillgängligt. Eleverna bör undersöka om de program som de tillämpar erbjuder ersättning genom undervisning eller forskning och söka ytterligare stipendier och stipendier.

  Kandidater med doktorsexamen i allmän utbildning har stor flexibilitet när det gäller att hitta arbete. En doktorand är skyldig att undervisa som professor vid de flesta högskolor och universitet. Beroende på en studerandes forskningsområde kan deras kompetens vara efterfrågan som konsulter för skolsystem eller andra utbildningsorganisationer eller institutioner. Examensinnehavare kan hitta positioner som läroplaner eller utbildningskonsulter eller specialister på vilken nivå som helst från tidig barndom hela vägen till forskarutbildning.

  Många skolor runt om i världen och online-program erbjuder en PHD i allmän utbildning. På grund av programmets längd och intensitet är det lämpligt att jämföra alternativ och faktor i resurser och kostnader innan du accepterar något erbjudande. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.