Keystone logo

3 PHD Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Latinamerikanska studier 2024

Filter

Filter

  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Latinamerikanska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

PHD Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Latinamerikanska studier

Vad är latinamerikanska studier?
Latinamerikanska studier täcker historierna, samhällen, kulturer och politik i Latinamerika.

Vad kan jag göra med en examen i latinamerikanska studier?
Studenter med examen i latinamerikanska studier kan arbeta inom utbildning, regering, företag, eller forskningsorganisationer samt ideella enheter eller icke-statliga organisationer.
Varför studera Larin amerikanska studier? Latinamerika är en region med en rik och komplex historia, genom att förstå historierna i de olika länderna i Latinamerika, vi kan bättre förstå nutiden. Dessutom, Latinamerika är en region som växer i betydelse både politiskt och ekonomiskt, vilket gör det viktigt att förstå kulturerna och samhällena i området för att bättre kunna engagera sig i dem. Att studera latinamerikanska studier kan hjälpa oss att utveckla empati och förståelse för de människor som bor i denna region, viktigt för personlig tillväxt och nyckel för att utveckla konstruktiva relationer mellan Latinamerika och resten av världen.

Latinamerikastudier
Du kan studera en kandidat- och magisterexamen samt doktorsexamen i Latinamerikastudier. Vissa program fokuserar på ett specifikt land eller region, medan andra erbjuder en mer allmän översikt över Latinamerika. Program inkluderar vanligtvis kurser i historia, politik, sociologi, antropologi, och litteratur. Många program inkluderar också språkkurser, så att studenter kan bli skickliga i spanska eller portugisiska.