Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduktion

Westlake University är en ny typ av högkvalitativt forskningsorienterat universitet baserat i den historiska kinesiska staden Hangzhou - en fantastisk stad känd i hela Asien för sin långa historia, rika kultur, konst och vackra landskap. Vårt universitet grundades av framstående, globalt respekterade vetenskapsmän och forskare. Vi håller snabbt på att bli ett ledande universitet för vetenskap, teknik och innovation. På Westlake betonar vi akademisk frihet, forskningsexpertis, tvärvetenskapligt engagemang och internationellt samarbete. Vi är fast beslutna att bygga ett verkligt internationellt, forskningsorienterat universitet i världsklass.

Klasser vid Westlake University undervisas på engelska. Vi erbjuder för närvarande Ph.D. program i biologi, kemi och elektronisk vetenskap och teknik och en gemensam doktorsexamen. program i fysik med Fudan University. Våra grundutbildningsprogram i biologiska vetenskaper, kemi, fysik, elektronik- och informationsteknik samt materialvetenskap och teknik erbjuder samma resurser och akademisk frihet som våra forskarutbildningar och tillåter studenter att arbeta tillsammans i nationsledande laboratorier tillsammans med doktorander och i världsklass fakultetsrådgivare.

Dessutom tror vi på att göra högre utbildning överkomlig för varje Westlake University student. Vi erbjuder en mängd olika stipendier, stipendier och anställningsmöjligheter på campus till alla doktorander och studenter.

Gå internationellt, åk utomlands

Gå International

Westlake University mål är att rekrytera 50 % inhemska och 50 % internationella studenter till alla grundutbildningsprogram för att skapa en verkligt internationell studiemiljö.

Vår Ph.D. program rekryterar studenter från topp globala masterprogram.

Åka utomlands

Utöver din internationella erfarenhet i Kina måste alla studenter tillbringa en termin eller ett helt läsår vid ett av våra 19 partneruniversitet utomlands. Vi har etablerat utlandsstudier med ledande universitet i Nordamerika, Australien, Europa och Asien, inklusive UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem och många fler.

Ph.D. studenter uppmuntras att studera på kortsiktiga program utomlands eller att presentera sin forskning på internationella akademiska forskningskonferenser och forum. Det finns gott om finansieringsmöjligheter för internationella examenserfarenheter.

Platser

Platser
  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Frågor