Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduktion

Westlake University är en ny typ av högkvalitativt forskningsorienterat universitet baserat i den historiska kinesiska staden Hangzhou - en fantastisk stad känd i hela Asien för sin långa historia, rika kultur, konst och vackra landskap. Vårt universitet grundades av framstående, globalt respekterade vetenskapsmän och forskare. Vi håller snabbt på att bli ett ledande universitet för vetenskap, teknik och innovation. På Westlake betonar vi akademisk frihet, forskningsexpertis, tvärvetenskapligt engagemang och internationellt samarbete. Vi är fast beslutna att bygga ett verkligt internationellt, forskningsorienterat universitet i världsklass.

Klasser vid Westlake University undervisas på engelska. Vi erbjuder för närvarande Ph.D. program i biologi, kemi och elektronisk vetenskap och teknik och en gemensam doktorsexamen. program i fysik med Fudan University. Våra grundutbildningsprogram i biologiska vetenskaper, kemi, fysik, elektronik- och informationsteknik samt materialvetenskap och teknik erbjuder samma resurser och akademisk frihet som våra forskarutbildningar och tillåter studenter att arbeta tillsammans i nationsledande laboratorier tillsammans med doktorander och i världsklass fakultetsrådgivare.

Dessutom tror vi på att göra högre utbildning överkomlig för varje Westlake University student. Vi erbjuder en mängd olika stipendier, stipendier och anställningsmöjligheter på campus till alla doktorander och studenter.

Gå internationellt, åk utomlands

Gå International

Westlake University mål är att rekrytera 50 % inhemska och 50 % internationella studenter till alla grundutbildningsprogram för att skapa en verkligt internationell studiemiljö.

Vår Ph.D. program rekryterar studenter från topp globala masterprogram.

Åka utomlands

Förutom din internationella erfarenhet i Kina måste alla studenter tillbringa en termin vid ett av våra 21 partneruniversitet utomlands. Vi har etablerat utlandsstudier med ledande universitet i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Israel, inklusive UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem och många fler.

Ph.D. studenter uppmuntras att studera på kortsiktiga program utomlands eller att presentera sin forskning på internationella akademiska forskningskonferenser och forum. Det finns gott om finansieringsmöjligheter för internationella examenserfarenheter.

Campus funktioner

Om Westlake University

Gå med i inspirerande människor

På Westlake University, du kommer att lära av och bli mentorerad av vår fakultet i världsklass. Över 95% av våra professorer kommer från förstklassiga universitet, inklusive MIT, Caltech, UC Berkeley, och Stanford. Dessutom har alla våra ledande befattningar studerat och/eller innehaft befattningar vid framstående institutioner som Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC och KTH Royal Institute of Technology (Sverige). Du kommer att arbeta och samarbeta med dessa lysande forskare och ingenjörer, förändra vår värld. Du kommer också att omges av entusiastiska medstudenter som söker utmaningar inom akademiker, personlig tillväxt, och kulturella äventyr. På Westlake, du kommer att få livslånga vänner och få kontakt med framtida ledare.

En gemenskap för framtida ledare

Westlake University är en intim, stödjande, och olika samhällen. Olika intressen och orsaker representeras av flera typer av studentgrupper, så att individer kan utforska, skapa, och leda på sina egna sätt. Vi hoppas kunna underlätta ett engagerande, spännande, och inspirerande studentlivserfarenhet för alla.

Vår Campus

Vårt vackra campus designades av det kända tyska företaget HENN GmbH och är ett av de mest hållbara och multifunktionella campus i världen. Vårt campus har 300 toppmoderna oberoende laboratorier, 13 innovationsplattformar och sex delade forskningsanläggningar. Vårt huvudcampus ligger i hjärtat av en expanderande universitetsstad, mellan ett stort tekniknav och forntida historiska ruiner, teplantager, och Westlake UNESCO: s världsarvslista.

  Platser

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Frågor