Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Introduktion

Van Andel Institute började med en vision: att förbättra människors hälsa.

Grundat av Van Andel-familjen 1996, är institutet nu hem för mer än 400 forskare, lärare och stödpersonal - var och en av oss är djupt kopplade till det arbete vi gör och drivs av en brådskande önskan att göra skillnad.

Varje dag samarbetar vi i spetsen för grundläggande och translationell vetenskap i strävan efter banbrytande behandlingsstrategier för cancer, Parkinsons och andra sjukdomar. Genom gemensamma värderingar och en entreprenörsanda skapar vi innovation för att öka effekten av upptäckt och svara på kritiska frågor för vår värld.

Vi tror att hoppet för imorgon lever hos dagens studenter. Vår forskarskola erbjuder en rigorös, forskningsintensiv doktorsexamen. program som utvecklar ledare inom molekylär och cellulär biologi. Våra förfrågningsbaserade tillvägagångssätt för utbildning K – 12 hjälper till att skapa klassrum där nyfikenhet, kreativitet och kritiskt tänkande trivs.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Frågor