Keystone logo
University of Wisconsin-Madison Ph.D. i masskommunikation
University of Wisconsin-Madison

Ph.D. i masskommunikation

Madison, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Vårt doktorandprogram i masskommunikation, som administreras tillsammans med Institutionen för biovetenskaplig kommunikation, är internationellt erkänt för vår fakultet och forskningsområden. Sökande till den gemensamma doktorsexamen i masskommunikation kan gälla en eller båda avdelningarna, beroende på dina forskningsområden.

Ph.D. examen i masskommunikation ger framtida akademiker och yrkesverksamma noggrann utbildning i teori och forskning med mycket individualiserade program som studenter utvecklar i samråd med sina rådgivare. Vår doktorsexamen akademiker blir några av de mest framgångsrika forskarna och ledarna inom området masskommunikation. Vi kräver att våra studenter deltar i en systematisk sökning efter svar på välformulerade och materiella frågor. Forskningsprocessen kulminerar i upptäckten och rapporteringen av ny kunskap till andra.

En doktorsavhandling i masskommunikation visar en studerandes förmåga att i detalj undersöka en viktig fråga inom området med hjälp av originalforskning. Fakultetsmedlemmar förväntar sig att avhandlingen ska presenteras tydligt samtidigt som de förmedlar studentens nära förtrogenhet med hans eller hennes forskningsområde.

Om skolan

Frågor