Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Introduktion

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences är den akademiska kärnan vid University of Southern California . Vårt mångsidiga samhälle arbetar inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora och utforskar grundläggande frågor om vem vi är, hur världen fungerar och vad vi kan göra för att förbättra och berika samhället.

Vår fakultet driver gränserna för kunskap och utrustar studenter med livslångt lärande som gör det möjligt för dem att övervinna utmaningar med extraordinär social och teknisk komplexitet. Utöver klassrummen och laboratorierna arbetar våra forskare hand i hand med ledare inom den offentliga och privata sektorn - vilket ger nya tankesätt till projekt som kräver sin expertis.

Några av de mest begåvade studenterna i världen lockas till University of Southern California Dornsife för sina innovativa kurser och anpassningsbara utbildningsprogram. Och eftersom de inte är nöjda med att vänta till examen för att påverka, deltar varje studerande i praktisk erfarenhetsinlärning som omvandlar tanke till handling.

Platser

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Frågor