Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Introduktion

upGrad är en global ledare inom högre onlineutbildning. Med den senaste tekniken, pedagogiken, branschpartners och en fakultet i världsklass skapar vi uppslukande onlineinlärningsupplevelser för våra elever globalt. Livet på upGrad kommer med den distinkta tillfredsställelsen att med oss ​​kommer du att bygga karriärer för människor över hela världen.

Vårt uppdrag är att få våra elever att uppnå sina önskade resultat. Uppgraderingen grundades 2015 och har påverkat 1 miljon+ registrerade elever i 50+ länder över hela världen. Om det låter bra för dig, kommer vi mer än gärna ha dig ombord hos oss och tillsammans kan vi nå större framgång.

Lär dig mer om efterfrågekunskaper från upGrad

Vad är Learn Platform allt om - upGrade

Våra lärplattformar är ett utmärkt sätt att skaffa sig kunskap för att öka sin förståelse. Denna öppna plattform är ett utmärkt sätt för nyfikna människor att få en bättre förståelse för disciplinerna. Flexibilitet, kostnadseffektivitet och viktigast av allt möjligheten att lära sig branschrelevant innehåll är de främsta anledningarna till populariteten för vår lärplattform vid uppgradering.

Du kan också ta tillfället i akt för att få en bättre förståelse för ämnet om du vill fördjupa dina kunskaper. Du kan välja tid och plats och fortsätta med ditt arbete. Dessutom kan du identifiera kunskapsluckan och följaktligen välja det läromedel som passar din bana bäst.

Dessa läromedel är tillgängliga inom nästan alla domäner som datavetenskap, teknik och förvaltning, vilket gör att eleverna kan utveckla sig själva. upGrad ger mycket starkt innehåll till sina elever i form av en kort förklaring av ämnena.

På upGrad får du en möjlighet att få tillgång till den banbrytande läroplanen. Den branschrelevanta läroplanen är utformad för att göra sina elever branschförberedda. Med hjälp av dessa läromedel kan du avancera din karriär och få bättre jobbmöjligheter. Du kan också bjuda in dina vänner, kollegor eller kamrater att följa med dig på resan i lärande.

Platser

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Frågor