
PhD in
Ph.D. i livsmedelshygien och processteknik University of Veterinary Sciences

Introduktion
Nyckelfakta
- Program: Livsmedelshygien och processteknik
- Kvalifikationsnivå: doktorsexamen
- Studieform: heltid eller kombinerat, 4 år
- Behörighet: Ph.D.
Antagningar
Läroplan
Programmets profil:
Doktorandprogrammet Food Hygiene and Processing Technology är ett akademiskt fokuserat studieprogram som motsvarar det aktuella läget och nivån på vetenskapen och behoven av praktik i Europa. Kandidater från doktorandstudien Food Hygiene and Processing Technology fick fördjupade teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter förvärvade under självständig kreativ aktivitet och förvärv av ny vetenskaplig kunskap inom studieområdet. Kandidater kan aktivt dela sin kunskap inom studieområdet på internationell nivå och offentligt. Utifrån denna examen är akademiker huvudsakligen anställda vid forskningsinstitutioner och universitet.
Krav på examen:
Minst 240 högskolepoäng, statlig slutprov, disputation av doktorsavhandling.