Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Introduktion

University of Vaasa Executive Education har starka rötter i Vasa universitet och vetenskapsvärlden. Vi är den mest spännande och inflytelserika leverantören av vuxen- och fortbildningstjänster för chefer och yrkesverksamma i Finland.

Varför välja University of Vaasa Executive Education ?

Effektivitet

Vi levererar inspirerande och effektfull vuxen- och fortbildning som ger dig praktiska verktyg för att verka effektivt och effektivt i en ständigt föränderlig arbetsvärld.

Expertis

Våra praktiska program utnyttjar undersökt universitetsvetenskap, teori och akademisk process för att effektivt lösa vardagliga lednings- och affärsutmaningar.

Tillgänglighet

Vi är en serviceinriktad, flexibel och tillgänglig vuxen- och fortbildningspartner som har gjort sina tjänster lätta att välja, skräddarsy, köpa och leverera.

Stick ut och påverka

Inspirerande och högkvalitativa utbildningar för effektiv utveckling av arbetslivet

Executive Education vid Vasa universitet är en coach, utbildare och expert inom ledarskap, organisationsutveckling och affärskunskaper. Vi erbjuder ett innovativt förhållningssätt till tillväxt, förändring och ledarskapsutmaningar. Vi är även en naturlig sparringspartner för företag. Vi vill satsa på kompetens. Vi stärker och utökar affärsförståelsen hos våra partners och kunder. Vår utbildning ger förtroende för beslutsfattande och förmåga att se framåt. Den modulära uppbyggnaden av våra kurser tillåter flexibilitet för att passa din arbets- och livssituation.

Executive Education Program

Våra chefsutbildningar inkluderar både korta och långa program för chefer, mellanchefer och chefer som arbetar som närmaste chefer. Programmen omfattar ledarskap och ledning, olika områden av affärskompetens och speciella egenskaper för utvalda branscher. Vissa studiehelheter organiseras regelbundet, och vissa är engångsmoduler. Ta en närmare titt och hitta rätt för dig!

Executive MBA

  • Executive MBA-programmet vid Vasa universitet leder ditt tänkande och agerande i en strategisk och mer lönsam riktning. Den senaste forskningsbaserade kunskapen ger en solid grund som du kan omsätta i praktiken med hjälp av MBA-programmet. Rätt siffror och ord är en nödvändighet i ledningen. Därför täcker vårt program både den hårda kärnan av affärskunskaper såväl som folkorienterat ledarskap – att inte förglömma kunderna.

Anpassade program

  • Vi kan organisera skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsprogram, såsom chefscoaching, chefscoachning och välbefinnande på jobbet, för att möta behoven hos din organisation inom Vasa universitets områden. Vi kan täcka olika teman inom management och business samt teknik och public management.

Online kurser

  • Vi erbjuder tids- och platsoberoende onlineutbildning för experter, chefer och chefer. Våra onlineutbildningar bygger på evidensbaserad kunskap, är praktiska och ger konkreta verktyg för att möta arbetslivets behov.

Doktor i företagsekonomi DBA

  • Om du vill ge ett slagkraftigt bidrag till praktiken i organisationer, samhällen och ekonomier, samtidigt som du utvecklar din egen karriär, bör du omvandla din vision och utöka dina horisonter genom DBA.

Platser

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Frågor