Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Introduktion

University of Tennessee Space Institute (UTSI) är en forskarutbildnings- och forskningsinstitution belägen i Middle Tennessee intill US Air Force Arnold Engineering Development Complex. UTSI grundades 1964 som en del av University of Tennessee och har blivit en internationellt erkänd institution för forskarstudier och forskning inom teknik, fysik, matematik och flygsystem och har gjort anmärkningsvärda bidrag på lokal, statlig, nationell och global nivå .

Uppdrag

UTSI visar konsekvent en kultur av spetskompetens inom forskarutbildning och sponsrad forskning för att främja state-of-art inom integrerade flyg- och rymdtestvetenskaper som tillför värde för våra intressenters framgång.

Syn

Att vara det ledande universitetet inom integrerade flyg- och rymdtestvetenskaper.

Våra akademiker

Över 2000 doktorsexamina - inklusive mer än 250 doktorsgrader - har tilldelats genom UTSI, ett stort antal av dem till Tennesseans. I flera år har UTSI tjänat Tennessee-industrin genom att erbjuda ett master of science (MS)-program utanför campus i Engineering Management (Industrial Engineering) på industriella platser. Vi har många framstående alumner, av vilka flera har uppnått nationell berömmelse som astronauter, företagschefer, chefsforskare, ingenjörschefer och välrenommerade forskare och vetenskapsmän. Många av våra alumner har högnivåpositioner inom industri, myndigheter och universitet, inte bara i USA utan också i andra länder.

Ackreditering

University of Tennessee, Knoxville är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studenter som tjänar examensgrader och certifikat i discipliner som erbjuds av University of Tennessee Space Institute är utexaminerade från University of Tennessee, Knoxville, som kontinuerligt har ackrediterats av SACSCOC sedan 1897 och är behörig att tilldela baccalaureate, master och doktorsexamen. Kontakta Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 för frågor om ackrediteringen av University of Tennessee, Knoxville.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Frågor