Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Introduktion

På GIBS är du säker på en affärsskoleupplevelse som omfattar teknik och störningar samtidigt som du alltid hittar sätt att humanisera och ansluta till den nya digitala arbetsvärlden.

Som en entreprenörsinstitution med djupa förbindelser till den afrikanska kontinenten har GIBS förändrats dramatiskt sedan grundandet år 2000. University of Pretorias handelshögskola grundades på baksidan av en betydande begåvning av affärsmannen och filantropen Sir Donald Gordon. Handelshögskolan, under grundandet av dekanus professor Nick Binedell, till en afrikansk institution och forskningscentrum i världsklass, under tidigare dekanprofessor Nicola Kleyn.

GIBS är länge ansett som en handelshögskola med oklanderlig internationell behörighet och är nu ledande bland sina globala kamrater tack vare ett progressivt fokus på kvalitetsblandat lärande i kombination med ett engagemang för meningsfull exponering för erfarenheter.

Vårt förhållningssätt ligger i vårt engagemang för livslångt lärande, ett engagemang för högkvalitativa och innovativa undervisningsmetoder, strävan efter etiska och hållbara värderingar och en framåtriktad syn på verksamheten och dess roll i världen. Tillgång till lokala och internationella fakulteter säkerställer att din GIBS-upplevelse är globalt relevant och öppnar dörrar till värdefulla globala nätverk.

Platser

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Frågor