Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Introduktion

Annenbergskolan producerar forskning som främjar förståelsen för offentlig och privat kommunikation. Skolan utbildar doktorander i teorier, substans och metoder för kommunikationsforskning och ger en förstklassig utbildning i fri konst till studenter genom kommunikationsstudiet.

Annenberg School for Communication vid University of Pennsylvania kombinerar intimiteten hos mycket selektiva forskar- och grundutbildningar med dynamik, resurser och personal från ett stort forskningsinstitut. Inbäddad i ett av världens främsta forskningsuniversitet och städer i världsklass kan Annenberg-studenter följa sina forskningsintressen i praktiskt taget vilken akademisk korsning de än väljer. Påverkan av digitala nätverk på storskaliga gruppaktiviteter, hälsorelaterade meddelandes och medieinnehålls inverkan på hälso- och sjukvårdsbeslut och aspekterna av sammankopplade sociala, ekonomiska och tekniska system på vardagen är bara några av de flerskiktade och sammankopplade forskningsområden som finns bland Annenbergs fakulteter, forskare och studenter.

Med en kollegial räckvidd som sträcker sig över kontinenter representerar Annenberg idag sammanflödet av expertis från gästande forskare och utövare, vilket ger Annenberg-studenter möjlighet att interagera både formellt och informellt med några av de mest spännande intellektuella talangerna i världen.

Platser

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Frågor