Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Introduktion

Vi utbildar, förnyar, omvandlar och förespråkar. Allt för att stärka utsatta familjer.

Vi odlar en mångsidig och prisbelönt fakultet. Vi har ett unikt praktikprogram som förbereder våra studenter för professionell framgång. Och du kan hitta våra alumner som antar social förändring över hela världen.

School of Social Work omfamnar University of Illinois at Urbana-Champaign : s uppdrag att förbättra medborgarnas liv i Illinois,

över hela landet och runt om i världen genom vårt ledarskap inom lärande, upptäckt, engagemang och ekonomisk utveckling. Vårt uppdrag är att förbereda morgondagens ledare för att vara förespråkare för och agenter för social förändring. Skolan är också engagerad i att utveckla och sprida kunskap som bidrar till lyhörd social välfärdspolitik, program och praxis. Skolan främjar värdena inom yrket för socialt arbete genom sitt engagemang för mångfald och social rättvisa, sitt fokus på ömsesidiga interaktioner mellan människor och deras ekologiska system, och dess betoning på användning av forskningsbaserad praxis med utsatta och marginaliserade befolkningar.

Platser

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Frågor