Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Introduktion

Jordbruks- och miljövetenskaper är bara lika viktiga som maten du äter, kläderna du bär och vattnet och luften runt omkring dig. UGA College of Agricultural and Environmental Sciences har samlat världsberömda vetenskapsmän och exceptionella studenter för att förbättra kvaliteten och bevaka säkerheten för livets nödvändigheter.

CAES är bland de bästa och mest etablerade amerikanska jordbruksskolorna. I sina klassrum, Agricultural Experiment Stations och dess statliga nätverk av UGA Cooperative Extension-kontor, är fakulteten och personalen vid CAES dedikerade till att upptäcka, undervisa och leverera den vetenskap som krävs för att ett hälsosamt liv ska blomstra i Georgia.

CAES är en av 18 skolor och högskolor som utgör University of Georgia. Små klasser på högre nivå gör att eleverna enkelt kan få kontakt med professorer. Eleverna kan studera växter, djur, affärer, kommunikation, undervisning, matvetenskap och miljö. Högskolan fokuserar på att tillhandahålla en säker matförsörjning, en ren miljö och ett bättre liv för alla. CAES har klassrum, laboratorier och faciliteter på UGA-campus i Aten, Griffin och Tifton, Georgia.

Ledare inom innovation

Vi leder vägen inom jordbruks- och miljöinnovation för att ta hand om våra globala ekosystem, berika våra samhällen och utrusta nästa generations ledare.

Praktisk lärande

Oavsett program har vi unika inlärningsmöjligheter i och utanför klassrummet för våra elever. CAES erbjuder uppslukande lärandeupplevelser i världsklass, inklusive praktikplatser, forskningsmöjligheter och utlandsstudier. Se vart CAES kan ta dig och upptäck hur du kan låsa upp din verkliga potential på UGA.

Fakta

 • 100 % av studenterna på fjäderfävetenskap har arbetsplatser efter examen
 • 1 av 3 av våra studenter studerar utomlands
 • 53 % av våra elever får ekonomiskt stöd
 • #2 Bästa växtförädlingsskola för jordbruk och trädgård
 • 15 länder med utlandsstudier
 • #3 för jordbruksvetenskaper i USA
 • #8 Entomologiprogram i världen
 • $830 000+ i stipendiefinansiering gavs av vårt college till CAES-studenter förra året
 • 19 940+ alumner i CAES-familjen
 • 850 produkter har nått marknaden baserat på UGA-forskning; över hälften är växtsorter, vacciner och anordningar som stödjer Georgias jordbruk

Mångfaldsprogram

Många vägar, ett uppdrag

UGA College of Agricultural and Environmental Sciences välkomnar studenter med alla bakgrunder och hyser lärare och personal över hela världen. Vi är fast beslutna att tillhandahålla en inkluderande lärmiljö för studenter, lärare och personal från alla bakgrunder och etniciteter. Vårt mål är att främja individuell tillväxt och starka relationsbyggande färdigheter som ger våra elever möjlighet att bidra och utmärka sig i ett globalt samhälle effektivt.

Campus funktioner

  Antagningar

  Platser

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Program

      Institutionen erbjuder även:

      Frågor