Keystone logo
University of Bristol Law School Doktorand i hållbar framtid
University of Bristol Law School

Doktorand i hållbar framtid

Bristol, Storbritannien

4 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 700 / per year *

På Campus

* Utomlands: heltid

Introduktion

Den tvärvetenskapliga vägen i hållbar framtid syftar till att producera en ny generation forskare som kan ta itu med de pressande sociala frågorna om hållbarhet inför en växande global befolkning.

Hållbarhetsforskningen frågar sig hur mänskligt välbefinnande kan bibehållas och förbättras på lång sikt, med tanke på ökande befolkningar, begränsade naturresurser och en ömtålig miljö. Området, med sitt tydliga tillämpade fokus och starka strategiska framtidsinriktade politiska implikationer, har samhällsvetenskap i centrum.

Det kräver också ett brett tvärvetenskapligt förhållningssätt och en förståelse för ekonomi, juridik, hållbarhetspolitik och psykologi samt geografin och demografin för de drabbade. Vi exponerar därför medvetet eleverna för ett brett utbud av material för att hjälpa dem att uppskatta och förstå sammankopplade perspektiv och för att ge dem färdigheter att arbeta effektivt över discipliner. Vi välkomnar studenter från ett brett spektrum av disciplinära bakgrunder.

Studenter kommer normalt att vara registrerade i skolan för sin första handledare. Det är kanske inte skolan som behandlar din ansökan.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor