Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Introduktion

Vi är en topp 10 UK Law School* vid ett världsledande universitet**. Vår rika portfölj av forskarexamina är formad och levererad av globalt kända akademiker som kombinerar undervisning och forskning så att du tar examen med de färdigheter och kunskaper som behövs för att göra prestigefyllda karriärer inom juridik och utanför. (*Komplett universitetsguide 2024 / ** topp 60 QS World University Rankings 2023)

Våra forskarutbildningar

Lär dig av världsledande akademiker så att du själv kan bli expert

Vår intellektuellt krävande, forskningsinformerade läroplan levereras av akademiker som är ledande inom sina områden. Som ett Russell Group-universitet och ett topp 3 brittiskt universitet för spetskompetens inom juridisk forskning (THE analysis of REF 2021), leder våra akademiker vägen inom olika områden av juridisk forskning. Det är denna kombination av excellens i undervisning och forskning som gör att våra akademiker står utåtriktade för att forma och informera om politik och lagstiftning runt om i världen och inom många sektorer.

Välj från ett brett utbud av LLM

Kunskapen och expertisen hos våra akademiker informerar vårt distinkta och spännande utbud av LLM:er med program inklusive LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Hållbarhet och affärer och många fler att välja mellan.

Skräddarsy din egen examen

Våra akademikers banbrytande forskning har också påverkat ett brett utbud av valfria moduler som gör att du kan skräddarsy din egen examen.

Spännande möjligheter för icke-jurister

Vår magisterexamen i juridik är en påskyndad forskarexamen med högre status. Denna juridikkonverteringskurs gör att du kan ta examen på två år mot tre med en LLB - och med en djupare förståelse för juridik och juridiska resonemang än vad som är möjligt med en ettårig kurs. På den här kursen kommer du också att ha chansen till specialiststudier med valfria enheter som speglar expertis hos våra akademiker - som skiljer den åt när det gäller att hjälpa dig uppnå de högsta ambitionerna du har för din framtida karriär.

Vårt karriärprogram

Få färdigheter och kunskaper för att få tillgång till ett brett utbud av karriärer

Att välja University of Bristol innebär att få tillgång till en rik kalender av karriärfokuserade aktiviteter och ett starkt samarbete mellan skolan, våra alumner, internationella advokatbyråer, icke-statliga organisationer och en dedikerad karriärrådgivare med expertis i vad som behövs för att få tillgång till olika juridiska Pathways . Att studera vid University of Bristol Law School innebär att du tar examen med färdigheter, kunskaper och kontakter för att uppfylla dina karriärambitioner och utmärka dig i eller utanför juridik.

Få praktisk klinisk juridisk erfarenhet och arbetsmöjligheter inom mänskliga rättigheter, juridisk teknik och kriminologi

Genom vår studentdrivna pro bono juridiska tjänst, Human Rights Law Clinic och initiativ som tar itu med straffrätt och rättsväsendet, såsom Freedom Law Clinic och Empowering the Innocent (ett initiativ inrättat av grundaren av den globalt berömda Innocence Project), kan du få erkänd, verklig erfarenhet av lagen som arbetsgivare inom ett brett spektrum av sektorer kommer att värdesätta. Ytterligare möjligheter inkluderar mentorprogram, placeringar i mänskliga rättigheter och juridisk teknik och mycket mer.

Våra anläggningar

Bo och lär i fantastiska faciliteter, en spännande stad i Storbritannien och en av de största juridiska centra utanför London

Law Schools faciliteter ger den allra bästa blandningen av tradition och innovation. Mycket av undervisningen är baserad i den ikoniska Wills Memorial Building i hjärtat av Bristol, med sitt gotiska torn, Great Hall och bibliotek - och gargoylinramade fönster i föreläsningssalarna. Tvärs över gatan på Berkeley Square ligger en annan historisk byggnad, med moderna forskningssviter, seminarie- och handledarerum och en toppmodern Moot Court där du också kan testa dina debatt- och förhandlingsförmåga. Bristol i sig är en levande, kulturellt mångfaldig stad, liten nog för att känna sig varm och vänlig, men stor nog för att ge enastående möjligheter till fritidsaktiviteter, inklusive en mängd klubbar, sportaktiviteter och gemenskaps- och volontärgrupper.

Varför Bristol?

Skolchef introduktion till Juristutbildningen

Platser

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Frågor