Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Introduktion

Det medelstora högskolan för teknik vid University of California Santa Barbara rankas konsekvent bland den översta nivån av ingenjörsskolor i världen. University of California Santa Barbara Engineering ger studenterna det direkta akademiska mentorskapet de behöver för att bygga en framgångsrik karriär och slutföra examensprogram i tid.

Vi är ett tvärvetenskapligt campus där en innovationskultur driver utvecklingen av både grundläggande vetenskap och tillämpad tekniklösningar, samtidigt som det tillför mervärde till ekonomin i vår region, vår stat och världen. University of California Santa Barbara Engineering har visat sig vara en av de mest framgångsrika miljöerna för offentlig-privat forskningspartnerskap i landet; de djupa, varierade och många förbindelser som skapats med industrin har resulterat i hundratals intellektuella egenskaper.

College of Engineering är att ge sina studenter en fast grund i vetenskapliga och matematiska grunder; erfarenhet av analys, syntes och design av tekniska system; och exponering för nuvarande ingenjörspraxis och avancerad teknikforskning och teknik. En anda av entreprenörskap inom utbildning, vetenskaplig aktivitet och deltagande i ingenjörspraxis infunderar University of California Santa Barbara 's College of Engineering.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, Amerikas förenta stater

    Frågor