Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Introduktion

UConn College of Engineering är ett kraftpaket för forskning och ingenjörsutbildning i delstaten Connecticut och vidare. Vi är den #1 offentliga ingenjörsskolan i New England, och vi tillhandahåller 51 procent av statens ingenjörsexaminerade. UConn har utsetts av Carnegie Foundation som ett "R1" forskningsuniversitet. Detta är den högsta klassificeringen som ges för forskning och en utmärkelse som endast innehas av 3 % av alla amerikanska institutioner för högre utbildning.

Våra forskarutbildningar betonar upplevelsebaserad ingenjörskonst för att utrusta studenter med kunskaper och färdigheter som gör det möjligt för dem att en dag hitta innovativa och socialt rättvisa lösningar på dagens mest komplexa utmaningar. Vi samarbetar med lokala och nationella industrier för att möta pressande tekniska utmaningar och stärka vår tillverkningsbas.

Vi värdesätter entreprenörskap och innovation och våra studenter och fakulteter utvecklar aktivt startups och innovativa teknologier till stöd för ekonomisk utveckling. UConn strävade efter att ta itu med de stora utmaningarna som vårt samhälle står inför genom forskningsinitiativ inom mänskliga rättigheter, bruna områden, cybersäkerhet och andra aktuella frågor.

Generell översikt

UConn College of Engineering är ett kraftpaket för forskning och ingenjörsutbildning i delstaten Connecticut och vidare. Vi är den #1 offentliga ingenjörsskolan i New England, och vi tillhandahåller 51 procent av statens ingenjörsexaminerade. Vi samarbetar med lokala och nationella industrier för att möta pressande tekniska utmaningar och stärka vår tillverkningsbas. Vi värdesätter entreprenörskap och innovation och våra studenter och fakulteter utvecklar aktivt startups och innovativa teknologier till stöd för ekonomisk utveckling. UConn strävade efter att ta itu med de stora utmaningarna som vårt samhälle står inför genom forskningsinitiativ inom mänskliga rättigheter, bruna områden, cybersäkerhet och andra aktuella frågor.

UConn har utsetts av Carnegie Foundation som ett "R1" forskningsuniversitet. Detta är den högsta klassificeringen som ges för forskning och en utmärkelse som endast innehas av 3 % av alla amerikanska institutioner för högre utbildning. Våra forskarutbildningar betonar upplevelsebaserad ingenjörskonst för att utrusta studenter med kunskaper och färdigheter som gör det möjligt för dem att en dag hitta innovativa och socialt rättvisa lösningar på dagens mest komplexa utmaningar.

Campus funktioner

Det är enkelt - UCONN är ett Premier University

Att vara omgiven av de smartaste studenterna och fakulteten vid en toppforskningsinstitution kommer att pusha dig, utmana dig och göra ditt bästa bättre varje dag.

Närvaron av Connecticuts flaggskeppsuniversitet känns i hela staten. University of Connecticut tillhandahåller en enastående utbildning på vårt huvudcampus i Storrs och våra fyra regionala campus i Avery Point, Hartford, Stamford och Waterbury. Med tillgång till framstående fakulteter, oöverträffade forskningsmöjligheter och exklusiva praktikplatser på några av landets mest prestigefyllda företag, utövar våra studenter sina passioner, lär sig vad de älskar och banar vägen för att lyckas.

Huskies förr och nu kommer att berätta för dig att det inte finns något som liknar UConn-gemenskapen. Du kommer att bära med dig din UConn-upplevelse genom vänner som blir familj, Husky Pride som blir en del av din identitet och drömmar som blir din verklighet.

Utan tvekan, att välja UConn kommer att göra dig bättre - oavsett var din resa börjar. Få det gjort här .

 • Storrs - Huvudcampus
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Antagningar

  Utbildningskrav

  GPA-krav för forskarskolan

  Förutom under exceptionella omständigheter, för att komma i fråga för antagning till en forskarexamen eller ett certifikatprogram, måste en elevs tidigare kurser uppfylla ett av följande kriterier:

  • En kumulativ GPA för sin senaste grad på 3,0 eller högre för hela graden, eller
  • Om den senaste examen är en grundexamen eller om studenten ännu inte har avslutat sin grundexamen:
   • En GPA på 3.0 eller högre för hela de två senaste åren av heltidskurser på grundutbildningen, eller
   • En GPA på 3,5 eller högre för hela det senaste året av heltidsutbildningar, eller
   • Om en student har tagit minst en termins heltidsstudier efter att ha avslutat den senaste grund- eller forskarexamen, en GPA på 3,0 eller högre för alla sina kurser efter examen.

  För att slutföra din ansökan måste du:

  • Ladda upp utskrifter från skolan där du tog din kandidatexamen och eventuella kurser utöver oavsett om en examen tagits emot.
  • Ladda upp utskrifter och grader från internationella institutioner på både engelska och universitetets primära språk. Din ansökan kommer inte att granskas utan dessa kopior.

  Underlåtenhet att ladda upp betyg från alla läroanstalter, oavsett om examen erhållits eller inte, kan vara skäl för avbokning av antagning.

  Ytterligare ansökningskrav för internationella studenter

  Forskarskolan kräver ingen utvärdering av behörighetsuppgifter från tredje part, men vi välkomnar utvärderingar från följande tjänster:

  • NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller
  • AICE (Association of International Credential Evaluators)

  Om din examen är en 3-årig kandidatexamen från Indien, Kanada, Australien, Sri Lanka eller vissa andra länder, kommer vi inte att betrakta examen som likvärdig med en 4-årig amerikansk kandidatexamen. Detta är vår policy, även om examen har utvärderats som en 4-årig examen av en extern legitimationsutvärderare som är medlem i NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller AICE (Association of International Credential Evaluators).

  • Ladda upp individuella/årliga betygsblad eller utskrifter (kurser och betyg, inte timmar) för studenter som slutför sin utbildning i Indien, Pakistan, Bangladesh eller Sri Lanka.
  • Om du har slutfört en examen och det inte anges på din utskrift, kräver vi att en kopia av din examen laddas upp till din ansökan. Den vanligaste orsaken till försenad behandling av ansökningar är underlåtenhet att ladda upp alla nödvändiga utskrifter (och examina från internationella institutioner).
  • För att försöka minimera förseningar för internationell post efter att du har skickat in din ansökan, rekommenderar The Graduate School att du skickar officiella utskrifter och examina från varje högskola/universitet du har gått på. (Observera att officiella utskrifter och examina inte måste skickas till The Graduate School förrän efter att ett erbjudande om antagning har gjorts.)

  Kunskaper i engelska

  Om engelska inte är ditt primära språk**, kan du bli tvungen att skicka in bevis på dina kunskaper i det engelska språket.

  **Ett primärt språk definieras som ett språk som använts för att kommunicera sedan barndomen.

  Visumkrav

  Sponsring för amerikanska studentvisum

  Om du är en internationell student som kräver sponsring av amerikansk studentvisum av University of Connecticut, var beredd att skicka in en begäran om immigrationsdokument till International Student & Scholar Services (ISSS) Office efter att du har blivit antagen till The Graduate School. (Ett I-20/DS-2019-dokument kommer inte att släppas av ISSS-kontoret förrän din antagning har slutförts/matrikulerats.)

  Skicka in din I-20/DS-2019-förfrågan till ISSS minst en månad före den termin som du ska börja ditt program.

  Om du har några frågor om det nödvändiga materialet, vänligen kontakta IS-kontoret: [email protected]

  Du behöver ett NetID för att ansöka om en I-20 eller DS-2019. Detta kommer att skickas till dig via e-post inom 2-5 arbetsdagar efter mottagandet av ditt antagningsbesked. För all hjälp med ditt NetID eller återutgivning av information som redan har skickats via e-post, vänligen kontakta ITS-kontoret på (860) 486-4357 eller e-post: [email protected]

  Stipendier och finansiering

  Forskarstuderande kan få ekonomiskt stöd för sina studier från många olika källor, och vi uppmuntrar både blivande och nuvarande doktorander att utforska alla olika alternativ för att identifiera de som bäst passar deras behov. Vi rekommenderar också att alla doktorander rådgör med sina rådgivare och med fakultet och personal i sina forskarutbildningar eftersom de är mest benägna att veta om examens- eller disciplinspecifika stödkällor. Dessutom bör doktorander dra nytta av de resurser som erbjuds genom Office of National Scholarships and Fellowships både för att identifiera möjliga finansieringskällor och för att få råd om att förbereda framgångsrika ansökningar. Här hittar du information om både interna (inom UConn) och externa (utanför UConn) möjligheter för studenter att söka hjälp, stipendier eller annan ekonomisk hjälp.

  Här är dessutom några användbara guider för ekonomiskt stöd för doktorander:

  • Ekonomiskt stöd för doktorander
  • Doktorandguiden för stipendier

  Utöver följande möjligheter finns här några användbara guider för gemenskap och ekonomiskt stöd för doktorander:

  • Ekonomiskt stöd för doktorander
  • Doktorandguiden för stipendier
  • National Fellowships Incitamentsprogram

  Office of National Scholarships and Fellowships (ONSF) är glada att kunna tillkännage fortsättningen av UConns ambitiösa incitamentsprogram för att bygga en starkare student- och fakultetskultur kring att ansöka om prestigefyllda, nationellt konkurrenskraftiga stipendier och stipendier.

  Under detta program är alla UConn-fakulteten på alla campus (inklusive UCHC) berättigade till upp till $1 000 i fonder för professionell utveckling för att erkänna deras arbete som mentor för studenter genom processen att utveckla förslag och skicka in ansökningar om kvalificerade utmärkelser. Dessutom kan heltidsstudenter som ansöker om NFIP-berättigade stipendier ansöka om ett stipendium på $250 genom detta program. Under programmets första fem år har mer än $450 000 i fonder för professionell utveckling och doktorandstipendier delats ut.

  Deadline: 28 april 2023, 23:59 (EDT)

  • Future Climate Venture Studio Fellowship

  Future Climate Venture Fellowship Program är utformat för att ge konkreta upplevelser för studenter som är intresserade av att lära sig om nystartade företag, marknadsföring, kommersialisering, riskutveckling och forskning kring klimatförändringar. Fellows kommer att tilldelas en mentor eller ett nystartat företag och kommer att få möjlighet att lära sig om ett brett spektrum av ämnen som är inriktade på att hantera klimatförändringar. Fellows kommer att utveckla kommunikations- och marknadsföringsfärdigheter samt ha möjlighet att spela en roll i att föra ut teknologier kring klimatförändringar till marknaden genom att stödja nystartade företag och företag i tidiga skeden. Fellows kan också ha chansen att hjälpa till att utveckla pitchdeck med sina respektive företag och kommer att ha möjlighet att delta i interna och externa utbildnings- och karriärutvecklingsfokuserade seminarier. Fellows kommer att vara skyldiga att ge en muntlig presentation i slutet av programmet.

  Sista ansökningsdag: 15 januari 2023

  • Finansieringsmöjligheter för doktorander och postdoktorer

  Sök efter betalda sommarforskningsprogram för doktorander, resestipendier och stipendier – många deadlines närmar sig med stormsteg!

  Platser

  • Storrs

   Storrs, Amerikas förenta stater

   Frågor