Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Introduktion

Lära sig. Upptäck. Samarbeta. Förnya.

Ph.d.-programmet i kemisk och biomolekylär teknik (CBE) vid Tulane University erbjuder studenter en hög utbildning som är centrerad kring möjligheten att utföra mångfaldig, banbrytande, tvärvetenskaplig forskning under nära mentorskap av våra fakultetsmedlemmar.

Institutionen består av 13 ledamotsledare med unik bakgrund och forskningsintressen som sträcker sig från statistisk mekanik och termodynamik till molekylsimuleringar, energi, miljö och cellteknik. Våra doktorander kommer från hela världen. Den nuvarande fakulteten till forskarstuderande på cirka 3 möjliggör individuell uppmärksamhet på framstegen för varje student som leder till en personlig upplevelse här på Tulane.

Tulane University och CBE-avdelningen erbjuder konkurrenskraftiga ekonomiska paket till sina doktorander inklusive stipendier och stipendier för forskning, generösa stipendier, undervisningsavgifter och subventionerad sjukförsäkring.

Dr Julie Albert talar om att utveckla nano- och mikrostrukturerade polymera material

Uppdrag

Avdelningen för avdelningen för kemisk och biomolekylär teknik är att tillhandahålla högkvalitativa program för att utbilda studenter på alla nivåer i principerna och tillämpningarna för kemisk och biomolekylär teknik inom miljön vid Tulane University. Som en del av detta uppdrag utför studenter innovativ och högkvalitativ forskning som främjar tekniska lösningar tillämpade på hälsa, energi och miljön.

Forskning

Våra forskningsområden representerar nya och spännande riktningar inom kemiteknik, inriktade på teman Advanced Materials, Biomolecular Engineering och Novel Environmental Technologies. För mer information om forskningsområden, besök https://sse.tulane.edu/cbe/research

Skolan för naturvetenskap och teknik genererar miljoner i forskningsdollar för universitetet, mästare för forskarutbildningar och utexaminerar årligen det största antalet doktorander vid Tulane.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Om institutionen för kemisk och biomolekylär teknik

Institutionen är den tredje i USA och har sina rötter inom industrikemi. Idag fortsätter avdelningen en stark tradition för strikt lärande i kombination med upptäcktsglädje. Institutionen värderar stipendium och försöker ge sina studenter alla möjligheter att utveckla sin akademiska potential. Klassstorlekar är små och förhållandet mellan student och fakultet på institutionen är vanligtvis mindre än 10: 1. Fakulteten har en öppen dörrpolicy och är tillgänglig för studenter hela tiden på arbetsdagen. Det finns enorma möjligheter för studenter att delta i forskning, och fakulteten uppmuntrar och främjar grundutbildningsengagemang i forskning. Institutionen har tio fakultetsmedlemmar och har ett intensivt forskarprogram som leder fram till doktorsexamen.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Platser

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Frågor