Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Graduate School

The Hong Kong Polytechnic University Graduate School

The Hong Kong Polytechnic University Graduate School

Introduktion

PolyU Graduate School har åtagit sig att hjälpa våra forskarstuderande (RPg) studenter att uppnå vetenskaplig excellens och framgång. Vi strävar efter att ge våra RPg-studenter förstklassig pedagogisk erfarenhet och professionell utveckling. PolyU har en tredecenniums historia av att tillhandahålla forskarutbildning i Hong Kong. Vi erbjuder ett brett spektrum av PhD- och MPhil-program i världsklass genom sex fakulteter och tre skolor. Våra studenter från hela världen får utbildning inom olika områden, inklusive tillämpad vetenskap, näringsliv, konstruktion och miljö, design, teknik, mode och textil, hälso- och socialvetenskap, hotell- och turismledning och humaniora.

Antagningar

Skapa den framtid du föreställer dig

Vår professionella utbildningsmodell antar ett unikt erfarenhetsbaserat lärande som består av praktik, serviceinlärning och utbytesmöjligheter utomlands. Vi har ett brett utbud av lokala och internationella ledarskaps- och utvecklingsprogram för en verkligt transformativ utbildningsupplevelse - som utrustar eleverna med rätt kompetens för att vara morgondagens socialt ansvarsfulla globala ledare.

Ranking

QS World University Rankings efter ämne 2023

Hospitality and Leisure Management 12:eArkitektur och bebyggd miljö 16:eKonst och design 20:eBygg- och anläggningsteknik 22:a

ranking

  • 6:a QS Top 50 Under 50 (2021)
  • 26:e QS Asia University Rankings (2023)
  • 65:e QS World University Rankings (2024)

Platser

  • Hung Hom

    14/F, Li Ka Shing Tower, The Hong Kong Polytechnic University, Hung Hom, Kowloon, Hong Kong, M1402, Hung Hom

    Frågor