Keystone logo
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introduktion

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw erbjuder konst- och designutbildning i toppklass på tre nivåer – kandidatexamen, master och doktorsexamen. Vi är ett statligt universitet och vi utbildar studenter på heltid och deltid vid fyra fakulteter: Fakulteten för måleri och skulptur, Fakulteten för inredningsarkitektur och design, Fakulteten för keramik och glas och Fakulteten för grafik och mediekonst. Vår huvudbyggnad ligger i den historiska delen av Wroclaw och den nya byggnaden – Center of Applied Arts and Innovation – är en toppmodern byggnad med ultramoderna studior och faciliteter.

114919_114879_5M6A3510.jpg

Under läsåren 2019 och 2020 erbjuder vi två program som bedrivs på engelska: MFA in Visual Arts study program & Doctoral School research program.

Dessutom erbjuder vi gratis polska språkhandledning till alla våra internationella studenter.

Vid ytterligare frågor relaterade till rekryteringen, kontakta en anställd på International Relations Office – Paulina Zaweracz.

Projektet samfinansieras av Europeiska unionen från Europeiska socialfonden under det operativa programmet Kunskapsutbildning Utveckling Prioritetsaxel III Högre utbildning för ekonomi och utveckling, åtgärd 3.5 Övergripande program för högre utbildningsskolor.

Platser

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

Frågor