Keystone logo
Texas Christian University College of Education PH.D. I VETENSKAPSUTBILDNING
Texas Christian University College of Education

PH.D. I VETENSKAPSUTBILDNING

Fort Worth, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ph.D. i utbildningsstudier: Naturvetenskaplig utbildning är distinkt och tvärvetenskaplig genom att den är utformad med tre fokusområden: (a) utbildningsområdet (inklusive vetenskaplig utbildning och pedagogisk psykologi), (b) pedagogisk forskningsmetodik och (c) vetenskapligt innehåll.

Naturvetenskapskurser, som undervisas i College of Education, är utformade för att öka förståelsen för aktuell forskning om pedagogiskt innehållskunskap, undervisning och lärande av vetenskap på alla nivåer, nationella reforminsatser och vetenskap som utredning.

Pedagogiska psykologikurser är utformade för att hjälpa eleven att förstå eleven och tillämpningen av psykologi på utbildning. Forskningskurserna, som undervisas i College of Education, är utformade för att hjälpa studenterna att bli lättare i samhällsvetenskapliga forskningsmetoder.

De naturvetenskapliga innehållskurserna, som undervisas i College of Science and Engineering, är utformade för att förbereda studenten i den naturvetenskapliga disciplinen av hans / hennes intresse. Dessa kurser väljs med godkännande av rådgivaren. Skolan / högskolan där kurser erbjuds avgör studenternas beredskap att gå kurser.

Ph.D. i utbildningsstudier: Science Education förbereder studenter som är kvalificerade att delta i högkvalitativt originalstipendium och därför har en stark forskningsinriktning. Mottagarna kommer att ha kunskapen och färdigheterna att anta (a) högskolans fakultetspositioner med ansvar för att bedriva pedagogisk forskning och undervisa grundutbildning / doktorsexamen i naturvetenskapliga utbildningar och samhällskunskapsnivå vetenskapskurser eller (b) distrikts- och statsledande ledarpositioner inom naturvetenskaplig utbildning .

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Hong Kong PhD Fellowship Scheme
    • Hong Kong, Hongkong
  • Doktorsexamen i teknik och fysik
    • Academic City, Förenade arabemiraten
  • PhD in Didactics of Chemistry
    • Prague, Tjeckien