Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Introduktion

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) är det viktigaste centrumet för högre medicinsk utbildning i Georgien, med en nästan hundra år lång historia. Det är anmärkningsvärt att betona att tusentals av våra akademiker fortsätter sin yrkeskarriär på många ledande kliniker och institutioner i Georgien, Europa och världen.

Framgångsrika program för grundutbildning, forskarutbildning, kontinuerlig professionell utveckling, magister-, doktorsexamen och högre yrkesutbildningsprogram gör TSMU attraktivt för blivande studenter i Georgien och olika länder världen över.

Tbilisi State Medical University är en fullvärdig medlem av det europeiska utbildningsområdet som innebär dess aktiva engagemang i detta utbildningssystems funktion, bestämmer riktningar för utveckling och genomförande, etablerar fria och nära vetenskapliga och akademiska relationer med utbildnings-, vetenskapliga och kliniska centra i hela världen. Var tredje student vid vårt universitet är en internationell student.

Tbilisi State Medical University lägger stor vikt vid ett studentcentrerat utbildningssystem jämfört med ett lärarorienterat system (inte tidsberoende och, a priori, baserat på antagandet att professor / lärare vet vad man ska undervisa). Det studentcentrerade tillvägagångssättet ägnar mycket mer uppmärksamhet åt läroplaneringsplanering och är inriktat på studenternas behov när det gäller deras framtida sociala aktiviteter och yrkeskarriär.

Platser

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Frågor