Keystone logo
Spertus Institute

Spertus Institute

Spertus Institute

Introduktion

Spertus Institute för judiskt lärande och ledarskap styrs av två sanningar: levande judiska samhällen lär sig judiska samhällen och de stora judiska gemenskaperna behöver stora ledare. Dessa sanningar informerar allt vi gör.

Spertus Institute erbjuder dynamiska inlärningsmöjligheter, rotade i judisk visdom och kultur och öppna för alla. Dessa möjligheter är utformade för att möjliggöra personlig tillväxt, utbilda framtida ledare och engagera individer i att utforska det judiska livet.

Forskarutbildningsprogram och professionella workshops betjänar väljare i Chicago-området och över hela världen genom olika alternativ på plats och distansutbildning.

Offentliga program - inklusive filmer, högtalare, seminarier, konserter och utställningar - erbjuds på institutets Michigan Avenue-anläggning, i förorterna i Chicago och online.

Vi hör ofta från studenter och deltagare att deras upplevelser på Spertus är inspirerande och till och med transformerande. Det är av design eftersom institutet strävar efter att erbjuda tankeväckande innehåll med verklig applikation, oöverträffade resurser och en välkomnande miljö som uppmuntrar människor att ansluta i ett öppet idéutbyte. Detta resulterar i meningsfulla, viktiga möjligheter för personlig och professionell tillväxt för väljare och samhällen.

Platser

  • Chicago

    South Michigan Avenue,610, 60605, Chicago

    Frågor