Keystone logo
© South Dakota School of Mines & Technology
South Dakota - School of Mines and Technology

South Dakota - School of Mines and Technology

South Dakota - School of Mines and Technology

Campus funktioner

Residence Life at the South Dakota Mines tillhandahåller bostäder på campus för nästan 1 100 studenter. Att bo på campus kan vara en av de bästa upplevelserna under dina collegeår - att lära känna dina grannar och dig själv är roligt, spännande och ibland utmanande.

Studenter som har gått ut gymnasiet under de senaste två åren måste bo på campus. Intressegemenskaper är ett alternativ i Peterson Hall, med aktiviteter inriktade på specifika teman, som utomhusaktiviteter eller att utforska Rapid City och bortom.

  Stipendier och finansiering

  Tidsfrist för stipendier: 15 januari

  South Dakota Mines erbjuder inte stipendier specifikt för internationella studenter. För att övervägas för stipendier måste du vara antagen till antagning senast den 15 januari det år du planerar att anmäla dig till höstterminen. Stipendier delas endast ut för ett startdatum för höstterminen. Stipendier delas ut baserat på ACT- eller SAT-poäng och en oviktad kumulativ GPA på gymnasiet på 3,0.

  Campusliv och faciliteter

  • Internationella studenttjänster
  • Career Center (South Dakota Mines har en placeringsgrad på 97 %)
  • Student framgång
  • Studentengagemang
  • Rådgivning och friskvårdscenter

  Vårt campus har ett pulserande lapptäcke av konserter och intramurala bilder, föreläsningar och pjäser, studentklubbar och improviserade volleybollmatcher och jublande fans som packar läktarna på speldagen. Åh, och det är bara några minuter från ett livligt centrum fyllt med restauranger och pubar, butiker och kaféer – en bit av storstadslivet med en småstadssjäl. Med så mycket att erbjuda finns det campusliv som händer var du än tittar. Upptäck din.

  South Dakota Mines har över 100 studentklubbar och organisationer, så om du inte kan hitta en som matchar dina intressen uppmuntrar vi dig att starta eget! Våra studentorganisationer inkluderar professionella föreningar baserade på ditt huvudämne, hedersföreningar, humanitära och frivilliga organisationer, religiösa ministerier, utomhusaktiviteter, spel och så mycket mer!

  Och om du är fokuserad på att studera kan du hitta en grupp för det också! Med whiteboardtavlor och glastavlor över hela campus kan du hitta studenter som ivrigt arbetar tillsammans för att hitta lösningar på komplexa problem. Våra program betonar praktisk inlärning i skaparutrymmen och labb som har samma utrustning som du kommer att använda på jobbet. Göra sönder saker. Bygg saker. Få sedan betalt för att göra det professionellt.

  Vi är nyfikna. Envis. Innovativ. Och vi förändrar världen med STEM.

  South Dakota Mines ligger på ett 118 hektar stort campus i de östra foten av vackra Black Hills, bara 35 minuter från Mount Rushmore och en timme från Badlands National Park. Black Hills-området är känt för ett mildare klimat än andra delar av staten, ett klimat som är mer besläktat med Colorados frontlinje. Våra vintrar är varmare och våra somrar svalare, vilket gör oss till ett perfekt klimat för utomhusaktiviteter som vandring, skidåkning, bergsklättring och mer.

  Fyra distinkta årstider med 226 soldagar per år att njuta av:

  • Vandring, cykling, kajakpaddling, camping, kanot, golf, skidåkning, snowboard, bergsklättring, fiske, terrängcykling, ATV, jakt, vattensporter och mer
  • Konstgallerier och Art Alley, shopping, restauranger, teatrar, musikevenemang
  • Parker, museer, bibliotek, kyrkor, utrymningsrum, arkader, klätterväggar inomhus
  • Ett stort utbud av turistattraktioner som drar miljontals besökare varje år: Mount Rushmore, Crazy Horse Memorial, Wind Cave (och många andra), Badlands, historiska Deadwood
  • Rapid Citys Main Street Square (butiker, kaféer, fontäner och skridskoåkning på vintern ... plus en staty av en president i varje hörn i centrum) – även med gratis sommarevenemang varje vecka - Sommarnätter

  Platser

  • Rapid City

   East Saint Joseph Street,501, 57701, Rapid City

  • Rapid City

   East Saint Joseph Street, 501, 57701, Rapid City

   Frågor