Keystone logo
SOAS University of London Forskning Grader (MPhil / PhD) i internationell utveckling
SOAS University of London

Forskning Grader (MPhil / PhD) i internationell utveckling

London, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 670 / per year *

På Campus

* Heltidsavgifter per läsår: Storbritannien / EU 4 396 £; Utlandet £ 17,967. Deltidsavgifter per läsår: Storbritannien / EU 2 198 £; Utländska £ 8 984

Introduktion

Läge för deltagande: Heltid eller Deltid


Eleverna kan följa PhD Pathway i internationell utveckling genom att baseras på antingen SOAS , LSHTM eller OIE. Alla doktorander på International Development Pathway deltar en avancerad forskning utbildningsseminarium som drivs av LIDC. Serien kommer att ge studenterna i ESRC Doctoral Training Center International Development Pathway med en bred förståelse för tvärvetenskapliga metoder för utveckling och en detaljerad förståelse av utvalda områden av intresse.

Alla MPhil / doktorander i forskningsstudenter för internationell utveckling kommer att delta i det obligatoriska kursarbetet och delta i seminarier för forskarstudenter i högskolan och avdelningen där de är registrerade för MPhil / PhD. Vid SOAS håller avdelningarna för ekonomi och utveckling studier seminarier och studenter förväntas involvera sig i arbetet i de relevanta forskningsklusterna.

Antagningsprocess

Det finns tre antagningsvägar till MPhil och doktorand i internationell utveckling:

 • Strukturen 1 3 : Efter framgångsrikt genomförd MSc Research for International Development vid SOAS . ESRC 1 3-studenter är tillgängliga för att finansiera denna rutt.
 • 3-strukturen : Genom direkta ansökningar om MPhil / PhD vid internationell utveckling. ESRC 1 3-studenter är tillgängliga för att finansiera resvägen.
 • Strukturen 4 : för närvarande inte tillgänglig på SOAS .

Strukturera

Doktoranden i internationell utveckling är forskningsgraden i PhD Pathway inom Bloomsbury Doctoral Training Center som är ett av få sådana centra som erkänts av Storbritanniens ekonomiska och sociala forskningsråd (ESRC) och som därmed får ekonomiskt stöd för MSc och forskning studenter. Men Pathway är öppen för sökande, oavsett om de är berättigade till eller får ESRC-finansiering eller inte, med ESRC-finansierade studenter som förväntas bilda en liten minoritet totalt sett. Pathway kan anges direkt vid MPhil / PhD: s första år, med förbehåll för föregående lämplig forskarutbildning, vanligtvis MSc på lämplig nivå, eller genom en särskild SOAS MSc som kvalificerar sig för antagning med förbehåll för en prestationsnivå och andra krav .

Schema

Forskningsgraden förkroppsligar en kärna av träning i forskningsmetoder kombinerade med en tydlig uppbyggnadsstruktur därefter. Utbildningskomponenterna förklaras nedan. Forskarutbildningens varaktighet och struktur är följande:

 • Heltidsforskning: 3 år plus 1 år skrivning.
  • År 1: Forskningsutbildning : forskarstuderande tar en eller flera "forskningsmetoder" -kurser i avdelningarna för ekonomi och / eller utvecklingsstudier för sina forskningsämnen.
  • År 1: Uppgradering : Studenter förväntas vanligtvis klara en uppgradering från MPhil till doktorandstatus inom nio månader från början av examen.
  • År 2-3: Forskning : Kärnforskning genomförd: primär och sekundär datainsamling efter behov, avhandlingskapitel slutförda.
  • År 4: Skriva upp : Vid behov kan ett fjärde år tas för att skriva den slutliga avhandlingen. Undersökning av avhandlingen kommer att äga rum efter inlämnandet inom den 4: e år.
 • Deltid Forskningsgrad: 6 år plus 1 års skrivning.
 • Forskningsgraden kan genomföras över 6 år; Forskningsmetodkurser kan tas under de första två åren, men minst en måste tas under år 1.
 • Uppgradering sker inom 24 månader efter den första registreringen.
 • Examination: Detta kommer att ske efter inlämning inom uppskrivningsåret (år 7) senast.

Viktigt meddelande

Informationen på programsidan återspeglar den avsedda programstrukturen mot den angivna akademiska sessionen.

Forskningsintyg och applikationer

Vi välkomnar ansökningar från kvalificerade studenter som har en god examen (eller motsvarande i utlandet) i ett relevant ämne för forskarutbildningar vid SOAS . Ansökningar ska lämnas in online.

Det är viktigt att ansöka långt innan det läsår som du vill anmäla för att ge oss tid att behandla din ansökan. Om du ansöker om stipendier kan tidigare tidsfrister gälla.

SOAS doktorandprogrammet är konkurrenskraftigt och de sökande bör ha en erfarenhet av hög akademisk prestation och ett genomförbart förslag som kommer att bidra till institutionens forskningsintressen. Observera: vi avskräcker rent spekulativa applikationer. Ansökningar om tvärvetenskaplig forskning är välkomna, men endast en ansökan till en institution får lämnas in.

Krav på villkorslösa engelska

Sökande som kräver viseringsnivå 4 för att studera i Storbritannien måste tillhandahålla ett UKVI IELTS akademiskt intyg från ett UKVI-godkänt testcenter.

Internationella sökande som behöver ett Tier-4-visum för att studera i Storbritannien

Testa Ovillkorligt inträde Ovillkorligt inträde med stöd i sessionen
IELTS (Academic) 7.0 totalt eller högre, med 7.0 i delpoäng. 7.0 totalt eller högre, med minst 6,5 i delpoäng

EES- och EU-sökande

Testa Ovillkorligt inträde Ovillkorligt inträde med stöd i sessionen
IELTS (Academic) 7.0 totalt eller högre, med 7.0 i varje delpoäng. 7.0 totalt eller högre, med minst 6,5 i delpoäng.
TOEFL IBT 105 totalt eller högre, med minst 25 i delpoäng. 105 totalt med minst 22 i delpoäng.
ELLER
Totalt 100 med minst 25 skriftliga och 22 i andra delpoäng.
Pearson Test of English (Academic) 75 totalt eller högre, med minst 70 i delpoäng. 70 totalt eller högre, med minst 65 i delpoäng.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor