Keystone logo
SOAS University of London Forskning Grader (MPhil / PhD) i ekonomi och ledning
SOAS University of London

Forskning Grader (MPhil / PhD) i ekonomi och ledning

London, Storbritannien

4 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4 670 / per year *

På Campus

* Heltidsavgifter per läsår: Storbritannien / EU 4 396 £; Utlandet £ 17,967. Deltidsavgifter per läsår: Storbritannien / EU 2 198 £; Utländska £ 8 984

Introduktion

Läge för deltagande: Heltid eller Deltid


Doktorander i PhD-programmet vid School of Finance and Management studerar mot University of London PhD.

För att kunna övervägas för doktorandprogrammet i finans- eller ledningsstudenter måste de redan ha avslutat en god magisterexamen i en relevant disciplin och fått höga betyg. De måste också lämna in ett första forskningsförslag som visar att det är lämpligt för akademisk forskning.

Ph.d.-programmet på heltid kräver normalt tre års studier i London.

Forskningsämnen

School of Finance and Management PhD-programmet ger handledning inom ett antal områden inom ekonomi och ledning. Vi koncentrerar oss på ämnen inom områden som aktivt forskas av fakultetsmedlemmar. För närvarande är de fem huvudområdena företagsstyrning, finans, lag, offentlig politik och ledning och reglering (i utvecklade länder och utvecklingsländer) och hållbar utveckling och jordbruksföretag.

  • Företagsstyrning: finans, lag och reglering (i utvecklade länder och utvecklingsländer)
  • Företagsfinansiering: determinanter för företagens kapitalstruktur
  • Finans och ekonomisk tillväxt
  • Ekonomisk reglering, centralbank och bankövervakning
  • Offentlig politik och förvaltning; offentlig ekonomisk förvaltning
  • Ledning i Kina; Ledning i Japan; och ledning i Mellanöstern och Nordafrika

Domare och referenser

Om du har varit i utbildning de senaste tre åren kommer vi att kräva referenser från din senaste forskarplats. Vi kräver normalt två akademiska referenser från ledande eller etablerade fakultetsmedlemmar som kan kommentera din forskningspotential.

Om du har gått ur utbildning i tre år eller mer kommer vi normalt att kräva minst en akademisk referens. Vi kan också tänka på referenser från en tidigare tidpunkt eller från din nuvarande arbetsplats, men endast där dessa ger relevanta rekommendationer till den studieperiod du söker. Hänvisningar från familjemedlemmar eller vänner är inte acceptabla.

Strukturera

Studenter i doktorandprogrammet studerar avancerade kurser och utför forskning för avhandlingen. De arbetar nära med sin handledare från School of Finance and Management och även med andra fakultetsmedlemmar och doktorander.

År ett

Programmets första år omfattar forskarutbildningsseminarier och avancerade kurser. Samtidigt arbetar eleverna med sin handledare för att utveckla ett detaljerat forskningsförslag, genomföra de första etapperna i forskningen och skriva några utkast till avsnitt för att redogöra för huvudhandlingarna i avhandlingen.

Forskningsutbildning vid SOAS

SOAS har åtagit sig att ge stöd till forskarstudenter. Alla heltidsstudenter på första året tar en kurs i forskningsmetoder och en annan kurs på masternivå, som kan vara på campus, distansutbildning eller, undantagsvis och med tillstånd, från någon annanstans i SOAS eller andra skolor vid London University. Studenterna kommer normalt att förväntas slutföra uppgifterna för dessa kurser, vilka betyg kommer att beaktas av tillsynskommittén när progression till doktorandstatus beaktas.

Ytterligare kurser kan tas under det första året eller senare enligt handledning av handledaren, inklusive kortkurser som erbjuds av doktorskolan. Du kan välja mellan ett antal överförbara forskningsmetoder: forskningsskrivning och presentation, generiska metoder och tekniker för datainsamling och analys, språkstöd, forskningsintegritet och akademisk undervisning. SOAS ingår också i Bloomsbury Postgraduate Skills Network, som delar utbildningsmöjligheter med UCL, Institutet för Utbildning och LSE. SOAS studenter kan ansöka om forskningsfinansiering för att delta i konferenser och specialkurser.

Studenter måste presentera sitt arbete och delta i PhD-seminariet under året. Förutom studentpresentationer, inkluderar doktorsseminariet också ”Nyckelbidrag till management och ekonomi”, ett forum där avdelningspersonal ångrar en gränsartikel som erbjuder viktig insikt i olika avancerade forskningsområden.

Doktorander förväntas också delta i institutionella forskningsseminarier.

Efter cirka åtta månaders heltidsstudier bedöms studenternas framsteg av en uppgraderingskommitté och framgångsrika studenter fortsätter till år två.

År två

Under sitt andra år bedriver heltidsstudenter detaljerad forskning som vanligtvis inkluderar insamling och bearbetning av data. Viss forskning för detta ändamål kan utföras utomlands vid behov. Under året skriver eleverna utkast till avhandlingar och diskuterar dem med sin handledare.

År tre

Heltidsstuderande för doktorsexamen skulle slutföra sin forskning och skriva ett slutligt utkast eller nästan slutligt utkast till avhandlingen.

År fyra

Allt arbete på detta stadium involverar normalt omarbetning av kapitel i avhandlingen för att uppnå standarder för publikationer. Examen måste normalt slutföras i år. Examination sker genom bedömning av avhandlingen och en muntlig tentamen (viva voce) angående avhandlingen och den forskning som den bygger på.

Studieringsformer

Anmälningsalternativ för januari och april är undantag tillgängliga, med förbehåll för godkännande. Uppgraderingsarrangemangen är liknande eftersom heltidsstudenter som går in vid dessa datum kommer att övervägas för en uppgradering till doktorandstatus efter nio månader.

Studenter som vill fortsätta deltidstudier är välkomna att ansöka men måste visa att de har det åtagande och resurser som krävs för att fortsätta sina studier över den längre tid som detta läge kräver.

Det finns också ett alternativ som är delvis tillgängligt där elever som är anställda på arbetsplatser som erbjuder en stödjande miljö kan ta de senaste två åren av heltidsprogrammet genom distansutbildning. -

Viktigt meddelande

Informationen på programsidan återspeglar den avsedda programstrukturen mot den angivna akademiska sessionen.

Forskningsintyg och applikationer

Vi välkomnar ansökningar från kvalificerade studenter som har en god examen (eller motsvarande i utlandet) i ett relevant ämne för forskarutbildningar vid SOAS . Ansökningar ska lämnas in online.

Det är viktigt att ansöka långt innan det läsår som du vill anmäla för att ge oss tid att behandla din ansökan. Om du ansöker om stipendier kan tidigare tidsfrister gälla.

SOAS doktorandprogrammet är konkurrenskraftigt och de sökande bör ha en erfarenhet av hög akademisk prestation och ett genomförbart förslag som kommer att bidra till institutionens forskningsintressen. Observera: vi avskräcker rent spekulativa applikationer. Ansökningar om tvärvetenskaplig forskning är välkomna, men endast en ansökan till en institution får lämnas in.

Krav på villkorslösa engelska

Sökande som kräver viseringsnivå 4 för att studera i Storbritannien måste tillhandahålla ett UKVI IELTS akademiskt intyg från ett UKVI-godkänt testcenter.

Internationella sökande som behöver ett Tier-4-visum för att studera i Storbritannien

Testa Ovillkorligt inträde Ovillkorligt inträde med stöd i sessionen
IELTS (Academic) 7.0 totalt eller högre, med 7.0 i delpoäng. 7.0 totalt eller högre, med minst 6,5 i delpoäng

EES- och EU-sökande

Testa Ovillkorligt inträde Ovillkorligt inträde med stöd i sessionen
IELTS (Academic) 7.0 totalt eller högre, med 7.0 i varje delpoäng. 7.0 totalt eller högre, med minst 6,5 i delpoäng.
TOEFL IBT 105 totalt eller högre, med minst 25 i delpoäng. 105 totalt med minst 22 i delpoäng.
ELLER
Totalt 100 med minst 25 skriftliga och 22 i andra delpoäng.
Pearson Test of English (Academic) 75 totalt eller högre, med minst 70 i delpoäng. 70 totalt eller högre, med minst 65 i delpoäng.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor