Keystone logo

Siena College

A logo

Introduktion

Siena College är en privat, katolsk liberal arts college ligger i Loudonville, NY.

Siena College är en privat, katolik, liberal arts college ligger i Loudonville, New York-10 minuter från delstatens huvudstad Albany i hjärtat av New York huvudstadsregionen.

Med 32 majors, 80-plus minderåriga och certifikat, och ansedda joint-utbildningsprogram i humaniora, vetenskap och näringsliv, Saints har över 1200 unika sätt att nå sina personliga och professionella mål. Men det är bara början.

Våra 3000 Saints kommer från hela världen och lämna inte bara med en djupare förståelse av det, men de verktyg som behövs för att ta en aktiv och meningsfull del i det. De inser snabbt en Siena utbildning är inte något man får, det är något man gör.

Hundratals studentlivet alternativ från Röda Korset för att rugby gå med Sienas 22-sport Division I athletic program för att ge studenterna möjlighet att komma in i spelet, oavsett deras intressen kan vara. Omfattande program för utlandsstudier och uppslukande service lärande möjliggör upptäckt och reflektion.

Saints ett nära samarbete med sina professorer (12: 1 student-fakulteten förhållande), dra nytta av en-of-a-kind resurser och en-mot-en forskningsmöjligheter inom alla områden. En Siena utbildning stärks genom en robust praktikprogram som omfattar bästa nystartade företag, ideella organisationer och statliga organisationer som driver denna region tillväxt.

Stor genomslagskraft lärcentra, vårdande och engagerade lärare som drar fram det bästa i sina studenter, och ett franciskanerkloster tradition av service och gemenskap definiera vilka vi är och ge eleverna en livstid fördel.

Saints lyckas. Nittiofem procent av nyutexaminerade är anställda eller fortsätta sin utbildning, många arbetar och studerar på topp organisationer och forskarutbildning. En tredjedel av våra studenter säger en Siena anslutning ledde till deras första jobb.

Platser

  • 515 Loudon Road, 12211, Loudonville

Frågor