
PhD in
Livsmedelsteknik, doktorsexamen Shakarim University

Stipendier
Introduktion
Utbildningsprogrammet Teknik för livsmedelsprodukter är inriktade på att utbilda högkvalificerad, konkurrenskraftig personal, förbättra kunskapskvaliteten, bilda ett flernivåssystem för forskningsverksamhet efter de akuta behoven av modern utbildning och vetenskap, en harmoniskt utvecklad personlighet hos en specialist inom organisationsområde och effektiv användning av modern matteknik och delta i ledningsaktiviteter, vilket är en av de brådskande uppgifterna i Republiken Kazakstan. Det unika med EP: n "Technology of Food Products", många egna vetenskapliga utvecklingar inom kött- och mejerisektorn, ger en pålitlig grund för utbildning av nya generationer av specialister.
Aktivitet:
organisationens chef;
Biträdande chef för organisationen för vetenskapligt arbete;
organisationens chefsingenjör;
Vetenskaplig sekreterare;
Chef för livsmedelsindustrins forskningslaboratorium;
chef och ledande specialist inom forskningsinstitut, centrum för vetenskaplig forskning, anläggningar för livsmedelsproduktion, strukturella avdelningar inom jordbruksministeriet;
en lärare vid högre och sekundära utbildningsinstitutioner i livsmedelsprofilen;
en specialist inom jordbruksformationer av olika former av ägande, produktionsinstitutioner för en jordbruksprofil, mark och territoriella kommittéer;
en expert på projekt.