Keystone logo
Santo Tomas University

Santo Tomas University

Santo Tomas University

Introduktion

En av universitetets särskiljande egenskaper är dess starka internationella band, särskilt med Kina. UST är den första institutionen i Latinamerika som har ett Confucius-institut, invigt 2007 vid huvudkontoret i Viña del Mar och som finns idag i 19 städer i landet. På samma sätt upprätthåller den utbytesavtal med mer än 110 studiehus i 29 länder och är en av grundarna av International Council of Universities in the Spirit of Santo Tomás de Aquino, ICUSTA, skapad 1993.

Å andra sidan, tack vare inrättandet av nio centra för tillämpad forskning och innovation, har det positionerat sig som ett av universiteten med en projektion inom forskning i landet och erkänts i Scimago 2019-rankningen som nummer 12 bland högskolorna Chilenare.

För närvarande är UST ackrediterat av National Accreditation Commission (CNA) inom områdena Institutional Management och grundutbildning och är en del av det nya systemet för tillgång till högre utbildning, som skapades inom ramen för Law Higher Education och har börjat för att arbeta för antagning 2021-processen.

Platser

  • Santiago

    Avenida Ejército Libertador,146, , Santiago

    Frågor