Keystone logo
Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts Ph.D. i brittiska och amerikanska studier
Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts

Ph.D. i brittiska och amerikanska studier

Košice, Slovakien

4 Years

Engelsk

Deltid

31 May 2024

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Brittiska och amerikanska studier är en viktig del av europeisk filologisk utbildning i globaliseringens nuvarande era. Genomförande av detta studieområde i Ph.D. studieform eftersträvar kravet på att ge ett grundläggande bidrag till att stärka den teoretiska och metodologiska grunden för forskning och forskning inom språkliga och litterära discipliner samt brittisk och amerikansk realia och deras undervisning vid en högskola. Den ger ett grundläggande bidrag till utbildningen av nya experter och upprätthåller därmed kontinuiteten i denna forskning i Slovakien.

Våra utexaminerade kan arbeta som lärare, översättare, tolkar, lingvister, anställda på resebyråer och resebyråer, textkorrekturläsare, redaktörer, etc.

Om avdelningen

Institutionen för brittiska och amerikanska studier är specialiserade på brittiska och amerikanska studier, engelska och litteratur samt engelska för de europeiska institutionerna och ekonomin. Institutionen strävar i första hand efter att blanda medlemmarnas höga yrkeskunnande, grundad på intensiv vetenskaplig forskning utförd inom ramen för internationella och nationella projekt, med kvalitetsundervisning av nya forskare och forskare som kan hävda sig på arbetsmarknaden och möta de växande kraven. i Slovakien och andra EU-medlemsländer. Forskningsområdet vid vår institution omfattar områden som lingvistik, litteraturvetenskap, brittiska och amerikanska studier, översättningsstudier och EFL-metodik.

Institutionen är belägen i den fräscha, nya lokalen för fakulteten för konst, som ligger i Košices historiska centrum. Vi erbjuder våra studenter praktikinriktade studier och undervisning i perfekt utrustade föreläsningssalar, seminarierum och översättnings- och språkdatorlaboratorier.

Institutionen för brittiska och amerikanska studier har ett Erasmus+-partnerskap med mer än 70 universitet i över 20 länder. TOEFL iBT-certifikat kan förvärvas under studierna för att göra våra akademiker kompatibla med konkurrenter i världsklass. Avdelningen upprätthåller ett rikt socialt liv genom Students Club ELSE, Alumni Club och Club of English Teachers.

Antagningar

Om skolan

Frågor