Keystone logo

Old Dominion University

A logo

Introduktion

Introduktion

Genom att erbjuda spännande inlärningsmöjligheter och kunskap och erfarenhet från världsklass, prisbelönta fakulteter, är Old Dominion University onlineprogram perfekta för att möta behoven hos dagens studenter.

Kvalitetsutbildning

Old Dominion University, som ligger i kuststaden Norfolk, är Virginia entreprenörsinriktade forskaruniversitet med mer än 24 000 studenter, rigorösa akademiker, ett energiskt bostadsområde och initiativ som årligen bidrar med 2,6 miljarder dollar till Virginia: s ekonomi. Med historiska rötter som började för nästan 100 år sedan, är ODU nu ett av få offentliga universitet med en Carnegie Foundation -doktorand "Doctoral Universities: Higher Research Activity". Våra professorer skapar kunskap, och delar den. Som ett bevis på kvaliteten på sina program är Old Dominion University ackrediterat av Commission on Colleges i Southern Association of Colleges and Schools för att tilldela kandidater, magister, utbildningsspecialister och doktorsexamen. Dessutom är många studieprogram vid universitetet individuellt ackrediterade av specialiserade byråer som erkänns av Council on Higher Education Accreditation.

Praktiska kurser ODU erbjuder synkrona och asynkrona onlinekurser och gör det möjligt för studenterna att fortsätta sin utbildning och fortfarande uppfylla kraven från familj och arbete. Läs mer om vår inlärningsmiljö online här .

Supporttjänster Old Dominion University ger samma akademiska stöd och resurser för onlinestudenter som för studenter på campus. Utforska våra akademiska resurser online här . Teknisk support är tillgänglig hela dagen och hela natten, alla dagar på året.

Platser

  • Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Frågor