Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Introduktion

North Dakota State University är utmärkande som ett studentfokuserat, forskningsuniversitet för landbidrag.

NDSU rankas 94 bland offentliga forskningsuniversitet baserat på NDSU: s forskningsutgifter som rapporterats till National Science Foundation. Dessutom är NDSU listad i National Science Foundation topp 100 inom flera områden, inklusive jordbruksvetenskap; företagsledning och företag; kommunikation; datavetenskap; naturresurser och bevarandevetenskap; statsvetenskap och regering; samhällsvetenskap; sociologi, demografi och befolkningsstudier; och bild- och scenkonst.

Huvudcampuset ligger i Fargo, North Dakota, med lokationer för förlängningstjänster och forskningsexperiment över hela staten.

Uppdrag, vision, kärnvärden

Uppdrag

Med energi och drivkraft tar North Dakota State University in behov och förhoppningar hos människor i en föränderlig värld genom att bygga vidare på vår markbidragsstiftelse.

Syn

Vi föreställer oss ett pulserande universitet som globalt kommer att identifieras som en modern storstadsinstitution.

Kärnvärderingar

NDSU styrs av följande nyckelvärden och principer:

Land-Grant

Vi reflekterar och tjänar geografiskt och kulturellt olika populationer. Vi delar institutionell framgång över universitetet. Vi förutser och välkomnar tillväxt och service som kommer att ske på sätt som ännu inte är tänkt. Vi omfamnar våra unika komplexiteter som ett stipendium på norra Great Plains. Vi är fortsatt engagerade i att betjäna människor globalt.

människor

Vi utleder styrka och vitalitet från varandra och från de olika samhällen vi tjänar. Vi ser en akademisk och social miljö som bidrar till intellektuell och personlig utveckling genom att främja säkerheten och välfärden för alla medlemmar i universitetssamhället. Vi främjar excellens genom individer som deltar i beslut och värderar samarbete för det gemensamma bästa.

Undervisa och lära

Vi erbjuder en överlägsen undervisnings- och inlärningsmiljö inom och utanför det traditionella klassrummet. Vi främjar och värderar liberal utbildning, examen och yrkesutbildning i en kollegial miljö där olika idéer kan delas. Vi främjar en miljö som främjar livslångt lärande med individuellt definierade mål.

Etik

Vi upprätthåller vår integritet genom principiell handling och etiskt beslutsfattande.

Kultur

Vi kommer att vara det landskyddsuniversitet som vi vill vara genom att välkomna och respektera skillnader i människor och idéer. Vi stöder målen för North Dakota University System och värdesätter samarbete med högskolor och universitet runt om i världen. Vi främjar tillgängligheten till våra program och tjänster.

Ansvarighet

Vi har en speciell relation med och är ansvariga inför folket i North Dakota. Vi strävar aktivt efter att bidra till regionens ekonomiska välstånd och förbättra livskvaliteten.

Stipendier och finansiering

Stipendium

Vi är ett engagerat universitet och erkänner och bedriver stipendium av alla former, inklusive upptäckt, undervisning, integration, och applikation. Vi upprätthåller rättigheterna och skyldigheterna för akademisk frihet.

Platser

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Frågor