Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introduktion

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, är en forskarbaserad akademisk institution som har specialiserade examensprogram för lokala och internationella studenter inom området för artificiell intelligens.

MBZUAI syftar till att stödja utvecklingen av vetenskaplig forskning, utveckling, överföring och användning av artificiell intelligens genom införandet av MSc och Ph.D. program som gör det möjligt för studenter att uppfylla deras intellektuella potential i en modern miljö.

Målet med MBZUAI är att uppnå akademisk och forskningskunnighet på lokal, regional och internationell nivå, hjälpa sina studenter att lyckas i sina karriärer och utnyttja sin förvärvade kunskap för att hantera några av vår tids största utmaningar.

Vår unikhet. Din kant

1. Forskning fokuserad

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence är det första AI-fokuserade forskningsuniversitetet i världen. MBZUAI har samarbetat med Abu Dhabi-baserade Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global kraft i spetskompetens och ledarskap för AI-forskning, för tillsyn av doktorand. studenter och läroplaners utveckling.

2. Campus

MBZUAI är helt integrerad med staden Abu Dhabi, en pulserande huvudstad som kombinerar arv med en modern livsstil. Campus, som ligger i Masdar City-en av världens mest hållbara stadsgemenskaper-erbjuder toppmoderna faciliteter, laboratorier och forskningscentra som ger en unik miljö för att bedriva din forskning.

3. Stipendium

MBZUAI erbjuder ett fullständigt stipendium som täcker 100% undervisningsavgifter och andra förmåner som månatlig ersättning, sjukförsäkring och boende,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Professionella möjligheter

MBZUAI: s starka förbindelser med den nationella regeringen, industrin och den akademiska världen ger våra studenter en plattform för att ansluta till ett nätverk av strategiska partner för att få enorma erfarenheter genom möjliga praktikplatser inom områden som vård, telekommunikation, teknik, regering, ekonomi och mycket mer. Den perfekta porten för att framgångsrikt driva din professionella utveckling.

5. Internationell miljö

MBZUAI är det bästa universitetet för din forsknings vistelse. Sökande från alla länder och nationaliteter är välkomna eftersom antagningen och godkännandet till programmen kommer att baseras på hög akademisk status och meriter. Genom att skapa en internationell campusmiljö syftar MBZUAI till att främja en kultur för inkludering och utveckling.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Stipendier och finansiering

MBZUAI erbjuder studenter ett urval av forskarutbildningsprogram i en modern och innovativ universitetsmiljö, belägen i UAE:s blomstrande huvudstad. Genom att kombinera ett modernt utbildningssystem och robust läroplan med Abu Dhabis rika kultur och arv, erbjuder MBZUAI en upplevelse som ingen annan.

Alla studenter som antas på heltid får privilegiet att slutföra sina studier med ett fullt stipendium. Men för att upprätthålla stipendier, stipendier och andra förmåner förväntas studenterna upprätthålla hög akademisk status, följa universitetets uppförandekod och uppfylla vissa krav under sin studietid.

I stipendiet ingår:

 • 100 % gratis undervisningsavgift
 • Studentboende på campus
 • Sjukförsäkring och UAE-visumsponsring för icke-FAE-medborgare
 • Månadsstipendium (i enlighet med universitetets regler och föreskrifter, som nämns i universitetskatalogen)
 • Internationella och UAE bosatta studenter
  • Civilingenjör: AED 8 000
  • Ph.D.: 10 000 AED (Gifta doktorander kan begära att få bo utanför campus och få ytterligare 5 000 AED bostadsbidrag under förutsättning att de godkänns och lämnar in officiella dokument.)
  • UAE nationella studenter
  • MSc: 30 000 AED (ensamstående) eller 33 000 AED (gift; kräver inlämnande av officiella dokument)
  • Ph.D.: 36 000 AED (ensamstående) eller 39 000 AED (gift; kräver inlämnande av officiella dokument)

Alumnstatistik

Ranking

CS-ranking i ett ögonkast

 • 18:a inom AI i CS-rankningar globalt
 • 28:a inom ML i CS Rankings globalt
 • 16:a inom CV-området i CS Rankings globalt
 • 19:a inom NLP i CS Rankings globalt

Studentberättelser

Platser

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Frågor