Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Introduktion

Entreprenörsskolan ®

Management Center Innsbruck kopplar ihop det bästa av vetenskap, ekonomi och rådgivning till det unika konceptet för en internationell entreprenörsskola ® . Grundades 1995/96 som en grundpelare i det unika Innsbruck Open University -konceptet och har Management Center Innsbruck fått en topposition inom det internationella landskapet för högre utbildning.

Idag uppskattar mer än 3400 studenter, 1 000 lärare, 276 partneruniversitet från hela världen och otaliga akademiker och arbetsgivare högt vad Entrepreneurial School ® har att erbjuda. Inom ramen för "Comprehensive University Innsbruck" -konceptet strävar MCI efter att vägleda motiverade människor, som vill bygga sin framtid genom målinriktad fortbildning, i sin personliga och professionella utveckling. MCI erbjuder forskarutbildning, icke-forskarutbildning och forskarutbildning av högsta standard till högre och yngre chefer från alla ledningsnivåer och grenar.

MCI: s program fokuserar på alla nivåer av personligheten och inkluderar områden med toppmodern kunskap från vetenskap och praktik som är relevanta för företag och samhälle. Som ett internationellt orienterat informations- och kommunikationscenter är MCI öppen för nya perspektiv, metoder och projekt. Konstruktiv dialog och kooperativ utveckling av tvärvetenskapliga kompetenser är två av pelarna för undervisning och lärande vid MCI. MCI stöder organisationers konkurrenskraft och påverkar professionaliseringen av företag, administration, politik och kultur. Tillämpad forskning och utveckling värderas särskilt på MCI för att stärka innovationen i lokala företag och säkerställa kvalitetsorienterad undervisning.

Inbäddad i ett brett nätverk av beskyddare, sponsorer och partners är MCI en viktig motor i positioneringen av Innsbruck, Tyrolen och Österrike som ett centrum för akademiska och internationella möten. Vårt grannsamarbete med universitetet i Innsbruck, närheten till den livliga Innsbrucks gamla stad och platsens kraftfulla arkitektur är ett uttryck för filosofin och uppdraget för detta internationellt exemplariska centrum för högre utbildning.


Vårt uppdrag

MCI Management Center Innsbruck följer konceptet en Entrepreneurial School ® . MCI ger motiverade människor att uppnå enastående prestanda, ger djupgående akademisk kompetens och skapar innovativ know-howöverföring inom ett starkt internationellt nätverk.


Våra framgångsfaktorer

Kvalitetsundervisning: Högkvalitativ undervisning säkrar vår position bland de ledande akademiska institutionerna i den tysktalande världen.

Intellektuellt bidrag: Vårt intellektuella bidrag är tillämpat, affärsrelevant och lösningsorienterat.

Internationell orientering: Vår starka internationella orientering genererar kunnande, prestige och mervärde för våra kunder.

Kund- och serviceinriktning: Vår kund- och serviceinriktning är exemplarisk.

Människor och kultur: Vår företagskultur trivs på ömsesidigt förtroende, engagemang från våra anställda, entreprenörsanda och ansvar gentemot samhället.

Märke: MCIs varumärke är internationellt känt och står för prestanda, professionalitet, kunskap och kompetens.

Nätverk: Vårt internationella nätverk skapar en konkurrensfördel och ett mervärde för våra intressenter.

Innovation: Pågående innovation utgör grunden för vår marknadsposition och säkerställer vår konkurrenskraft.

Infrastruktur: Vår utmärkta infrastruktur skapar en attraktiv och stimulerande miljö.


Campus och platser

Management Center Innsbruck (MCI) har etablerat ett rykte som ett internationellt orienterat yrkeshögskola genom kundorientering och konsekvent kvalitetsledning. De tyrolska bergen inom räckhåll, regionens oslagbara sport- och fritidsanläggningar, närheten till Tyskland, Schweiz och Italien och Innsbrucks långa akademiska tradition garanterar alla en unik atmosfär för studenter.

På sina centrala platser erbjuder MCI en enastående infrastruktur med attraktiva och välutrustade föreläsningssalar, datorlaboratorier och grupparbetsrum, med toppmoderna arbetsstationer och forskningsanläggningar, studenthem i närheten, ett brett utbud av bra platser att äta ute, bekväm parkering och utmärkt kollektivtrafik.

Platser

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Program

Frågor