Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Introduktion

ISEG, Lissabon School of Economics & Management vid Universidade de Lisboa (Lissabonuniversitetet) är den mest prestigefyllda högskolan för ledning och ekonomi i Portugal.

ISEG är ackrediterat av Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), en åtskillnad som endast innehas av 5% av handelshögskolorna i världen, och dess program är erkända av många välrenommerade internationella enheter.

2019 Academic Ranking of World Universities (ARWU), som årligen presenterar de 500 bästa universiteten över hela världen, placerar universitetet i Lissabon i 1: a plats nationellt, 151: e plats över hela världen.

Lissabonuniversitetet är det största och ledande universitetet i Portugal, ett av de största universiteten i Europa, och välkomnar nästan 15 000 internationella studenter varje år från över 100 länder.

För närvarande studerar över 50 000 studenter vid universitetet.

Kvaliteten på universitetets forskning, innovation och kultur lockar ett ökande antal internationella talanger som försöker utveckla projekt på högsta nivå med forskningsenheter och grupper.

Varför välja ISEG?

ISEG, Lissabon School of Economics & Management vid Universidade de Lisboa är den mest prestigefyllda högskolan för ledning och ekonomi i Portugal.

Universidade de Lisboa är det största och ledande universitetet i Portugal. Shanghai Ranking 2019 officiellt känd som "Academic Ranking of World Universities (ARWU)" som årligen presenterar de 500 bästa universiteten över hela världen, placerar University of Lissabon i 1: a position nationellt, 151: e plats över hela världen.

Looking out over Alfama, Lisbon

ISEG International Program of Doctor of Business Administration Studies (iDBA) är ett tillämpat forskningsprogram som syftar till att förbereda studenter inom områdena strategi och organisationshantering och tillhandahålla avancerad forskningskompetens för att förbättra ledningsforskningen och praktiken i organisationer.

Det kombinerar forskningens kompetens med professionell praxis.

Platser

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Frågor