Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Introduktion

International French University (IFU) är den franska högskolan, 100% online, närvarande i Afrika, Mellanöstern och Asien.

IFU är ledande inom privat högre utbildning och erbjuder professionella Executive Education -kurser inom de mest efterfrågade områdena internationellt (ekonomi och redovisning - digital marknadsföring - management).

Våra program riktar sig till studenter eller yrkesverksamma inom fortbildning, från Bac + 3 till Bac + 5. Vi levererar nivå 7 (Bac + 5) certifikat registrerade hos RNCP (National Directory of Professional Certifications).

Företaget är kärnan i vår undervisning och våra utbildningsprojekt, för att göra studenter operativa, för att utveckla sitt nätverk och på så sätt påskynda deras integration i arbetslivet.

Ansträngning, expertis, överträffande, det här är de värden som studenterna kommer att dela genom att integrera våra examina och gemenskapen av IFU -akademiker.

Partnership

Partner medlem i Paris Ecole de Management Group (PEM Group), grundad 2015, expert på Bac + 3 - Bac + 5 - MBA -certifierade examenskurser och ligger i hjärtat av affärsdistriktet - La Défense i Paris

IFU Executive Education - 100% online EMBA & DBA

Vi tror att alla har rätt till sofistikerad utbildningserfarenhet utan att behöva lämna sitt land eller stoppa sitt liv. Vi är engagerade i att göra högre utbildning tillgänglig och tillgänglig för alla genom att utnyttja den digitala miljön och resurserna maximalt.

 • Statligt godkänd

Alla våra kurser är erkända av den franska staten (RNCP eller National Registry of Professional Certification). Möjlig tillgång till kurser certifierade av prestigefyllda amerikanska universitet

 • Globalt och aktivt nätverk

Du kommer att kunna utöka ditt nätverk genom att gå med i en affärsklubb som öppnar möjligheter i olika delar av världen

 • Personligt stöd

Våra professorer kommer att stödja dig under dina studier och utvecklingen av din yrkeskarriär

 • Exklusivt läromedel

Högkvalitativa kurser på vår Learning Experience-plattform och ett års tillgång till en amerikansk universitetstidning och allt läromedel

100% online + live webbinarier

Videolektioner tillgängliga 24/7 + Webinarier med kända proffs inom ditt område

Vanliga frågor om onlineinlärning

Är onlinekurserna i min tidszon?

Ja, våra kurser är 100% online. Du kan delta i dina lektioner när som helst var som helst.

När kan jag börja?

Vi har två intag under året, ett i september och ett annat i januari.

Hur lång tid tar det att ta examen?

För Executive MBA tar det 12 månader. Medan doktorsexamen i företagsekonomi (DBA) varar mellan 24 och 36 månader beroende på dina framsteg.

PEM Group

International French University (IFU) är en internationell handelshögskola ansluten till Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Gruppen grundades 2015 och har nu 6 universitet specialiserade på olika sektorer (sportförvaltning, fastighetsförvaltning, turism & hotellförvaltning, personal och digital marknadsföring) och har ett gigantiskt nätverk som består av 1000+ företag.

Statistik

Mer än 1 500 studenter från över 30 länder studerar i hjärtat av Europas största ekonomiska centrum - La Défense, Paris.

 • 6 universitet
 • 92,3 % nöjdhetsgrad
 • 100% i lärlingsutbildning
 • 2000 m2 yta vid la Defense
 • +800 Partners företag
 • 4 virtuella campus i världen
 • +300 nationaliteter
 • +1200 internationella studenter

  Studentberättelser

  Platser

  • Puteaux

   Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

   Frågor