Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduktion

Institute of Development Studies (IDS) levererar forskning, lärande och undervisning i världsklass som förvandlar den kunskap, handling och ledarskap som behövs för en mer rättvis och hållbar utveckling globalt.

Genom rättvisa och hållbara partnerskap samarbetar vi med regeringar, filantropiska stiftelser, icke-statliga organisationer, akademiker och civilsamhället för att omvandla strategier för progressiv social, politisk och ekonomisk förändring på sätt som i slutändan gör skillnad i människors liv.

Vi har hjälpt till att främja innovativa nya partnerskap som har genererat miljoner dollar i ytterligare skatteintäkter i Afrika som kan återinvesteras i ländernas nationella utveckling. Vi har arbetat för att tillhandahålla lösningar på miljöproblem som bygger på lokal kunskap och praxis. Vi har belyst lokala samhälls roll för att få ett slut på dödliga epidemier som Ebolavirus. Vi har fostrat hundratals exceptionella utvecklingsledare och mästare inklusive politiska ledare, landsambassadörer och regeringstjänstemän, civilsamhällets ledare och entreprenörer.

Vårt rykte för forskning och internationella synsätt är oöverträffad och återspeglas i vår prestation i den senaste QS World University Rankings, där vi har rankats först i världen för utvecklingsstudier för sjunde året i rad, tillsammans med University of Sussex .

Ta reda på mer om vår vision och strategi
Läs mer om våra effekter i vår årsöversikt

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Studera med världsledande inom utvecklingsstudier och inse din potential att förvandla världen med vår doktorsexamen i forskning.

Doktoranden i utvecklingsstudier genom forskning är IDS avancerade forskarexamen. Det tilldelas kandidater efter minst tre års studier, baserat på slutförande av original och betydande forskning inom området utvecklingsstudier - som bedöms genom en skriftlig avhandling.

Platser

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Frågor