Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduktion

Institute of Development Studies(IDS) levererar forskning, lärande och undervisning i världsklass som omvandlar kunskap, handling och ledarskap som behövs för en mer rättvis och hållbar utveckling globalt.

Genom rättvisa och hållbara partnerskap samarbetar vi med regeringar, filantropiska stiftelser, icke-statliga organisationer, akademiker och civilsamhället för att förändra förhållningssätt till progressiva sociala, politiska och ekonomiska förändringar på sätt som i slutändan gör skillnad i människors liv.

Vi har hjälpt till att främja innovativa nya partnerskap som har genererat miljontals dollar i ytterligare skatteintäkter i Afrika som kan återinvesteras i ländernas nationella utveckling. Vi har arbetat för att tillhandahålla lösningar på miljöproblem som bygger på lokalbefolkningens kunskap och praxis. Vi har betonat de lokala samhällenas roll när det gäller att få ett slut på dödliga epidemier som ebolaviruset. Vi har vårdat hundratals exceptionella utvecklingsledare och mästare inklusive politiska ledare, landsambassadörer och regeringstjänstemän, civilsamhällets ledare och entreprenörer.

Vårt rykte för forskning och internationella utsikter är oöverträffad och återspeglas i vår prestation i de senaste QS World University Rankings där vi rankas först i världen för utvecklingsstudier, tillsammans med University of Sussex. Vi rankas också som den främsta internationella utvecklingstanken av 2019 Global Go To Think Tank Index Report.

Läs mer om vår vision och strategi
Läs mer om våra effekter i vår årliga Rev Årsöversikt

Vad är 164899_PCampusLg-17SU1.png

Platser

Platser
  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Frågor